Hae tästä blogista

keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Vilinä päällä...
















Kiirettä pitää! :O Lähiviikkojen aikana olisi tarkoitus lanseerata useita uutuustuotteita, kuten

- Anabolic Overdrive 2 2,5 kg mustaherukka
- HydroISO 1,8 kg suklaa
- HydroISO 1,8 kg banaani
- EAA+ 500 g sitrus tai hedelmäpunssi

EAA+ on tuoreimpaan tutkimustietoon perustuva aminohapposekoitus, joka sisältää välttämättömiä aminohappoja (essential amino acids, EAA) optimaalisessa suhteessa. Tuotteen EAA:sta n. 67 % on haaraketjuisia aminohappoja (BCAA).  EAA+ sisältää lisäksi sitrulliini-malaattia (mikä on selvästi arginiinia tehokkaampi NO-boosteri) sekä histidiiniä ja treoniinia. Myös pyridoksiinia eli B6-vitamiinia on lisätty. B6-vitamiini osallistuu solussa yli sataan entsyymireaktioon, joista suurin osa liittyy aminohappojen aineenvaihduntaan. Tuote ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai maltoa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Annan äänen sitrukselle. Onko hinnasta vielä tietoa?

Olisko muuten vähälaktoosista maitoproteiinia luvassa valikoimaan? Mielellään sellaista suoraan maidosta tehtyä, eikä erilaisista heroista ja kaseiiinaateista viriteltyä. Micellar kaseiini ja hera alkuperäisessä n. 80/20-suhteessa, matalassa lämpötilassa prosessoituna, terveellisellä herkkumaulla ja matalalla hintalapulla varustettuna? :)

Anssi Manninen kirjoitti...

Maistan kohta hedelmäpunssinmakuista EAA+ -valmistetta. Sitrusta olen jo maistanut. Se oli ihan OK. 500 g:n purkille tulee hintaa n. 30 euroa.

Maitoproteiinia ei ole tulossa valikoimaan - ainakaan lähitulevaisuudessa.

Anssi Manninen kirjoitti...

Whey Overdrive 2 kg tulee myyntiin 4,5 kg:n purkissa. Sisältää heraproteiinikonsentraattia ja heraproteiini-isolaattia (HydroISO). Herkulliset makuvaihtoehdot suklaa ja banaani. Proteiinipitoisuus n. 74-80 riippuen mausta. Myös muita makuja tulossa myöhemmin.

Anssi Manninen kirjoitti...

Kirjoitusvirhe edellisessä: Whey Overdrive 2, ei 2 kg.