Hae tästä blogista

torstai 11. helmikuuta 2010

Mustaherukka Anabolic Overdrive 2













Manninen Nutraceuticals Oy:n tuotekehityslaboratorio on kehittänyt täydellisen palautusjuomavalmisteen. Anabolic Overdrive 2 -valmisteen tieteellisesti kehitetty heraproteiinihydrolysaatti-aminohappo -matriksi kääntää harjoittelun jälkeisen katabolisen tilan lähes välittömästi anabolian puolelle. Proteiinihydrolysaattit ja vapaat aminohapot imeytyvät nopeasti ja saavat aikaiseksi voimakkaamman anabolisen vasteen luustolihaksissa kuin ns. tavalliset proteiinit (Manninen 2008).

Anabolic Overdrive 2:n monipuolinen hiilihydaattikoostumus täyttää tehokkaasti lihasten ja maksan glykogeenivarastot. Pääasiallisina hiilihydraattilähteinä ovat nopeasti imeytyvät glukoosipolymeerit (OsmoPure) ja glukoosi, mutta tuotteeseen on lisätty myös pieni määrä fruktoosia. Fruktoosi täyttää tehokkasti maksan glykogeenivarastot.

Anabolic Overdrive 2 sisältää myös huippulaadukasta Creapure -kreatiinimonohydraattia (5 g/100 g) ja C-vitamiinia (250 mg/100 g).

Entä maku? Well, se on kuin toiselta planeetalta! Todennäköisesti tämän planeetan parhaimman makuinen palautusjuomavalmiste!

Anabolic Overdrive 2 ei sisällä aspartaamia, soijaproteiinia, gluteniinia tai laktoosia.

Olemme täysin vakuuttuneita siitä, että kuluttajat ovat tyytyväisiä Anabolic Overdrive 2 -valmisteeseen. Niin vakuuttuneita, että tarjoamme kaikille kuluttaja-asiakkaille 30 päivän ehdottoman rahat takaisin -takuun.* Voit siis kokeilla tuotetta ilman minkäänlaista riskiä. Fair enough? :-)

Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (HydroISO), glukoosipolymeerit (OsmoPure), glukoosi, kreatiinimonohydraatti (Creapure), fruktoosi, L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, L-tauriini, emulgointiaine (soijalesitiini), sitruunahappo, luontainen mustaherukka-aromi, askorbiinihappo, värit (E124, E133), makeutusaine (sukraloosi).

Käyttöohje: Nauti 2 mittalusikallista (n. 84 g) veteen sekoitettuna välittömästi harjoittelun jälkeen.

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Proteiinia 38 g*
Hiilihydraatteja 57 g
Rasvaa 0,2 g
C-vitamiinia 250 mg (417 %)
*josta lisättyä kreatiinia 5 g

Tuote tulee myyntiin helmikuun lopussa.

*Rahat takaisin -takuu koskee Manninen Nutraceuticals Oy:n verkkokaupassa tehtyä ensimmäistä tilausta. Tyhjä purkki pitää palauttaa osoitteeseen Manninen Nutraceuticals Oy, Hajottamotie 11, 90550 OULU kolmenkymmenen (30) vuorokauden kuluessa tilauspäivästä laskettuna. Liitä pakettiin mukaan nimesi, osoitteesi ja pankkiyhteytesi. Palautamme 100 % ostohinnasta, mutta emme korvaa palautuksesta aiheutuneita postikuluja. Emme myöskään korvaa tilauksen yhteydessä maksettuja toimituskuluja.

Ei kommentteja: