Hae tästä blogista

tiistai 2. helmikuuta 2010

Karhunvatukka Anabolic Overdrive 2






























Heitin juuri nieluun tämän planeetan ensimmäisen karhunvatukan (blackberry) makuisen Anabolic Overdrive 2 -drinksun. NAM!! :P Kyllä nyt poijat taisi käydä niin, että hedelmäpunssi Anabolic Overdrive 2 viettää hautajaisia ennen kuin ehti syntyäkkään! Karhunvatukan aito, pehmoinen maku tulee tyydyttämään vaativankin kuluttajan makunystyrät.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Milloin mahtaa tulla myyntiin? Samalla kyselen uutta omega-3 -satsia, sitäkin kaipailen.

Anonyymi kirjoitti...

tuleeko anabolic overdrive hardcoren tilalle? ja jos kummatkin pysyy listoilla niin mitkä näiden kahden erot ovat?

Anssi Manninen kirjoitti...

Anabolic OD 2 tulee Anabolic OD HC:n tilalle. Sisältö on hyvin lähellä samaa:

Anabolic Overdrive 2 sisältää ainoana proteiini-lähteenä "legendaarista" HydroISO -heraproteiini-isolaattia, monipuolisen hiilhydraattisekoituksen (glukoosipolymeerit [OsmoPure], glukoosi, fruktoosi), glutamiinia, leusiinia, isoleusiinia, valiinia ja C-vitamiinia (250 mg/100 g). Laktoositon. 2,5 kg:n muovipurkki.

Pharma Omega-3:n osalta on toimitusvaikeuksia joten sitä ei ole tulossa vähään aikaan.. :(

Anssi Manninen kirjoitti...

Niin ja tosta listasta on unohtunut kreatiini (creapure). Sitä Anabolic OD 2 sisältää 5 g per 100 g.

Mika kirjoitti...

Terve
Vähä ohi asiasta kysymys mutta, oletko ehtinyt selvittää mikä sinkin muoto olis parasta imeytymisen kannalta ja oletko jossain vaiheessa ottamassa sitä valikoimiin?

Anssi Manninen kirjoitti...

Sinkkisitraatti ja sinkkiglukonaattti lienevät varsin hyviä, mutta pakko tunnustaa etten ole ehtinyt tehdä vielä kattavaa kirjallisuustsekkausta.. :-)

Anonyymi kirjoitti...

sinkistä:olen ollut siinä uskossa että sinkkipikolinaatti(elimistöön imeytyessään sinkki yhdistyy muistaakseni pikoliinihappoon,nyt valmiina) ja sinkkimetioniini(lef hehkuttaa tätä:)on parhaita,korjaat varmasti tutkittuasi jos olen väärässä:)