Hae tästä blogista

sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Coming soon.. TestoRx


















Rohtosarviapila (Trigonella foenum-graecum) on ruohovartinen maustekasvi, joka on löytänyt tiensä urheiluravinnealalle testosterinitasoja nostavan vaikutuksensa vuoksi. Engl.kieliseltä nimeltään rohtosarviapila on fenugreek.

Tunnettu rohdosraaka-aineiden valmistaja, Sabinsa Corp., on pukannut markkinoille rohtosarviapilan siemenistä valmistetun uutteen (Fenusterols®), joka sisältää vähintään 50 % steroidaalisia saponiineja. Poole ja työtoverit raportoivat, että rohtosarviapilan siemenistä valmistettu uute lisää merkitsevästi sekä testosteronin kokonaismäärä että elimistön käytössä olevan (bioavailable) testosteronin määrää seerumissa (veressä). Annostus oli 500 mg/vrk.

TestoRx sisältää mm. rohtosarviapilan siemenistä valmistettua uutetta (Fenusterols®), Tribulus terrestris -uutetta ja macauutetta. TestoRx lanseerataan maaliskuun alussa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

meneekö samaan kategoriaan kuin nuot testobuusterit, eli hömppää.

Anonyymi kirjoitti...

Palataan asiaan sitten kun tutkimustuloksena saadaan lisäystä lihasmassaan ja/tai voimiin. Kumma kun tätä puolta ei haluta tutkia...Onhan näitä tutkimuksia ennenkin nähty joissa syystä tai toisesta mtestoarvoihin on pystytty jotain vaikuttamaan, mutta sen vaikutus loppupeleissä on ollut nolla tai sitä ei ole haluttu edes mitata.

Tätä nyt ei varmaan haluta julkaista, menee bisnes pilalle :D Ei tässä tosin mitään salaisuutta ole ja kaikki vähänkin asiaan perehtyneet asian tietää ja testotuotteille siksi nauraakin. Nauraa myös testototteiden myyjille/valmistajille ja tekee heistä johtopäätökset.

Unknown kirjoitti...

ton tuotteen vois testata täällä suomessa,testi porukka vois koostua ns.tavallisista jampoista.esim:jos 40v.läski äijä saisi vaikka sotilaspenkin nousemaan 100kg vaikka 120kg 10viikon aikana,niin uskoisin että voi olla toimiva tuote.yleensähän naturaalit ei edisty mihkään! testiryhmä tietysti pitäis valita huolella,ei mitään entisiä kilpa bodareita.niillä nyt toimii mummon lihapullatkin...lihasmuisti nääs.olis kyl makeeta kun löytyis joku tuote,mikä vois olla turvallinen,toimiva,edes jonkun verran... joku yliopisto ja manninen vois testata tämän???