Hae tästä blogista

maanantai 17. tammikuuta 2011

ACKD Easy Diet -valmisteet myynnissä lähipäivinä


ACKD™ Easy Diet -ateriankorvike sisältää kaikki välttämättömät suoja-ravintoaineet (mm. vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet). Tuote ei sisällä alfasulfaami K:ta, aspartaamia eikä natriumglutamaattia. Tarkat käyttöohjeet ja ainesosat löytyvät pakkauksesta.

Painonpudotuksen vauhtia voi säädellä lisäämällä dieettiannoksiin proteiinipitoisia lisäkkeitä: kananmunaa kanaa, kalaa ja raejuustoa. Niukkahiilihydraattiset lisäkkeet jatkavat ketoosia, vain painonpudotus hidastuu hieman.

ACKD™ tulee sanoista anti-catabolic ketogenic diet. Nukkuessa keho kehittää luontaisesti pienen määrän ketoaineita. ACKD™:n teho perustuu hiilihydraattien rajoittamiseen, mikä johtaa syvenevään ketoosiin. ACKD™ Easy Diet -tuotteissa on tarkoin harkittu proteiinikoostumus ja lihaksia suojaavia aminohappoja (leusiini, lyusiini) sekä ketoositilalle tärkeää karnitiini-aminohappoa. Lihasten säilyminen ehkäisee jojo-ilmiötä, eli painon sahaamista edes takaisin.

ACKD™-dieetti sopii kaikille perusterveille. Käynnistymisen, 3–4 vrk, jälkeen ketoosin ylläpitäminen on helppoa. Nälän tunne väistyy, unen laatu paranee ja tarve vähenee. Olo on hyvä ja kevyt, jopa euforinen.

Suolaiset maut: kanakeitto, sienikeitto, parsakeitto, kalakeitto.
Makeat maut: mansikkasmoothie, suklaa-vadelmasmoothie

Pakkauskoko: 57-64 g:n annospussi

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun ohjeessa että 2 suolaista ja 1 makea /päivä niin tuleeko makeita valikoimaan milloin?

Tomaattikeitto on hyvää myös ;)

Anssi Manninen kirjoitti...

Makeita makuja on jo meillä myynnissä. Myös Protein Pudding käy tähän tarkoitukseen hyvin, mutta siinä ei ole lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja.