Hae tästä blogista

torstai 13. tammikuuta 2011

Mikan matka penkkipunnerruskisoihin: Vuosi 2011 käyntiin

Taas ois harpattu pikkujaloin isoja askelia parantumisen suhteen ja leikkaus on muisto vain saliolosuhteissa lukuun ottamatta heikkoa ja kireää vatsalihaksistoa. Airobista ei ole kuulunut lainkaan vielä suunnitelmiin ennen eilistä. Pakkaskelillä kauppareissu kahden pikkulapsen kanssa voi olla hyvä aloitus. Tuplapulkkaan lapsoset kyytiin, kaupasta useampi litra maitoa reppuun ja matka kotiin käy umpihangessa rämpien. Alle 20 min ja mies hikoilee eka kertaa leikkauksen jälkeen enemmän kuin saunassa. Vapauttava fiilis :)


Joulukuussa ei kisoja löytynyt ja kovassa flunssakierteessäkin meni jatkuen jälkitauteina eli kirkasta, keltasta ja vihreetä limaa eri variaatioina. Valkosii palleroita ja kaikille tuttuja yskii nivuset kramppiin ja oksentas jos enää vois mentaliteetilla. Siitä huolimatta penkkitulos sen kuin kasvaa. 150 kiloa enempää en ole uskaltanut vielä kokeilla, mutta ei tuo enää tuntunut painavan edellisessä treenissä mitään, niinpä uskaltauduin ilmoittautua 29.1. kilpailtavaan RAW- kilpailuun Muhokselle. Kylläkin vain penkkaamaan ja kokemusta kartuttamaan. Isojen poikien kanssa on aina kiva heilua ja pudottaa itseänsä vähän maan pinnalle. Jokseenkin tuntuu että mitä isompia miehiä, sitä leppoisampi meininki ja turha kisajännitys katoaa saman tien. Tuloksista ei ole hajuakaan mutta uskon että hyvänä päivänä saattaisin rikkoa omia ennätyksiä kerrankin kisoissa. Kuulostaa omaan korvaan hassulta että näinkin nopeaa pääsisi takasin kuntoon mutta onhan tässä tullut painoa 4 kk 10 kiloa lisää ja paljoa siitä ei kuitenkaan ole rasvana suhteessa tullut, niin miksikäs ei? 

Paitaa en pue ainakaan ennen Muhoksen kisoja päälle ja saa melko maestro olla, jos sen saa uutuudenkankeutta kiskottuakaan niskaan? Eka kokeiluista heikkona käsimiehenä ojentajat oli kipeänä kolmen reenin aikana ja sen jälkeen yhteensä 9 vko niin en ota sitä riskiä nyt ennen kisoja.
Uutta puddingia odotellessa ja ruokavaliota puhdistaessa enemmän protskua kehiin ja vähemmän epäpuhtaita ruoka-aineita. Tätä tarkoitusta varten Manninen Nutraceuticals ja Hydroisoa kolme purnukkaa pöydälle tyhjennystä hakemaan.

Aika lähellä ketoruokaa olen ollut kokoajan ja välillä otin sellasen 8 päivää totaalista ns. atkinssonia eli alle 20 g oli hiilarit ja corpse puhdistu kivasti 5 kiloa.. Nyt pudotan kalorit 4000 kcal -> 3000kcal eli + 1000 kcal on listalla ja aloitellaan aerobista kevyesti. Jos vaikka happi alkais taas kulkemaan ja lihaksetkaan ei ihan tukkeutuisi. Eikä niskapoimun katoaminenkaan olisi paha asia. Siitä kuitenkin lähdetään että dieettitasolle ei lasketa vielä ainakaan 2 sykliin. Nyt menny 2 vrk ja ketoosi here I come.. Olo on heti hyvä eli turhien hiilaritankkausten aika taitaa olla ohi kokonaan ja järki mukana paremmin kuin edellisellä kaudella. Pieniä sysäyksiä kovempaa tankkausta ja lihas kasvuun!!!
 
Kiitokset Sinikunnaksen Tuijalle treenimotivaation nostamisesta ja Mannisen tiimille toimivista tuotteista mahavammasen käyttöön. Uusi vuosi ja kovempaa menoa kuin koskaan tiedossa (toivottavasti? )

Teksti: Mika Haapalainen

Ei kommentteja: