Hae tästä blogista

tiistai 13. tammikuuta 2009

Ei sittenkään niin] julkinen keskustelu vähähiilihydraattisista ruokavalioistaEdit 13.1.: Julkinen keskustelutilaisuus ei sitten olekaan niin julkinen. Valtaosa juhlasalin paikoista on varattu median edustajille. Eli henkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan paikalle, kannattaa olla yhteydessä järjestäjiin ennen paikalla hurauttamista, ettei tule hukkareissua.

Karppiporukka on jo nyt haukkunut ko. tapahtuman lyttyyn. Juuri tulleen tiedon mukaan Suomen Akatemian juhlasaliin rakennetaan parhaimmillaan vahvarakenteista gorillahäkkiä. Kyseinen hökötys on tarkoitettu pahimmille karppifanaatikoille. :-)

Kuva: Suomen Akatemian turvallisuusosasto


Alkuperäinen kirjoitus:
Tällainen heilahti juuri mailiboksiin.

Keskustelutilaisuutemme 9.2.2009 Suomen Akatemian juhlasalissa lähestyy. Suomen Akatemia on julkaissut virallisen kutsun tilaisuuteen:

Julkinen keskustelu vähähiilihydraattisista ruokavalioista maanantaina 9.2. klo 14-16 Suomen Akatemian juhlasalissa (os. Vilhonvuorenkatu 6, Sörnäinen). Yleisteema on "Pitäisikö hiilihydraatteja syödä nykyistä vähemmän?". Tilaisuuden järjestäjinä toimivat Akatemian Terveyden tutkimuksen yksikön johtaja Mikael Fogelholm ja FT Christer Sundqvist, Parainen. Keskusteluun osallistuvat myös mm. pääjohtaja Pekka Puska (THL), professori Matti Uusitupa (KY) ja ylilääkäri Pirjo Ilanne-Parikka (Diabetesliitto). Lisätietoja: Mikael Fogelholm, p. (09) 7748 8328, mikael.fogelholm(at)aka.fi.

3 kommenttia:

Tommi Lappi kirjoitti...

Onkos tän tilaisuuden kulusta ja johtopäätöksistä jossain raporttia?

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai nyt johtopäätöksi vedetä ENNEN tilaisuutta. :) AM

Tommi Lappi kirjoitti...

Juu niin ei tietenkään. Innostuksissani katsoin päivämäärän väärin!