Hae tästä blogista

tiistai 27. tammikuuta 2009

Kaakaonmakuinen Anabolic OD HC ja Neuro OD

Anabolic Overdrive Hardcore ja Neuro Overdrive tulevat pikapuolin myyntiin kaakaonmakuisena. Aktiiviaineet ovat samat kuin ennenkin. Tuote on maustettu vähärasvaisella tummalla kaakaojauheella, jossa on runsaasti mm. flavonoideja. Aromeita tai makeutusaineita ei ole lisätty. Lue kaakaon terveysvaikutuksista täältä.

PS. Kaupan "taviskaakaojauhe" sisältää pääasiassa pöytäsokeria.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä mansikkaa ei siis tule? Ovatko Anabolic OD HC ja Neuro OD mahdollisesti päätymässä Wellmaxin valikoimiin?

Anonyymi kirjoitti...

Mansikkaa ei tod.näköisesti tule. Se oli samasta firmasta kuin appelsiini-lime. Toimitukset ei tunnu pelittävän kunnolla. Eli päätin hankkia kasan tummaa vähärasvaista kaakaojauhetta. Ei varmasti tule maailman parhaimman makuista mutta ainakaan ei ole mitään turhaa (makeutusaineita, aromeja jne.). :-)
AM

Anonyymi kirjoitti...

Vielä WellMax-kysymykseen:
Tod. näköisesti ottavat myös ko. tuotteet valikoimaansa. Anabolic OD HC:n virallinen etiketti ei ole itse asiassa vielä edes valmis, joten sitä on tällä hetkellä myyty suoraan kuluttajille.

AM

PS. Maustamatonta Neuro OD:tä olisi varastossa kourallinen. Myymme havalla pois nyt, kun kaakaonmakuinen on tulossa..

Anonyymi kirjoitti...

Anabolic OD HC:ta löytyy vielä toista purkkia maustettuna kaapista, järjettömän hyvä tuote! Kaakao kuulostaa villiltä ratkaisulta vapaiden aminohappojen kanssa mutta kai se maustamattoman aina voittaa :)
Kuinka halvalla Neuro OD maustamaton jatkaisi matkaansa, minimitilaus 120e?

Anonyymi kirjoitti...

Appelsiini-lime mauasta on tullut pelkkää hyvää palautetta. Ko. makumiksi vain on perhanan kallista ja toimituksen takkuilee. Kaakaojauheen toimituksessa myös viivästystä. Mahdollisesti laitetaan Anabolic OD HC ulos maustamattomana. Saavat ihmiset maustaa millä lystäävät :) Joka tapauksessa minun pitää päätää tämän asia pikapuolin, jotta saadaan etiketti painoon. Maustamaton Anabolic OD HC ei ole mikään pahanmakuinen.

AM

Anonyymi kirjoitti...

Unohtui edellisestä:
Neuro OD:tä voit kysellä maililla; anssi.manninen@gmail.com