Hae tästä blogista

lauantai 10. tammikuuta 2009

Whey Overdrive 2,5 kg


Edit 10.1.: Whey Overdrive -jättipurkkisuunnitelma on haudattu toistaiseksi. Jälleenmyyjät eivät oikein lämmenneet jättipakkauskoolle. Niinpä Whey Overdrive tulee ulos samassa purkissa kuin aiemminkin, mutta pakkaamme siihen 0,5 kg kiloa enemmän eli pakkauskoko tulee olemaan 2,5 kg. Tuosta ei paljon säästöä kerry, mutta kaikki on kotiin päin.

Edit 7.1.: Yksi Whey Overdrive -jättipurkki tulee sisältämään 6 kg. Kilohinta nousee hieman viime vuoden säkkitarjoukseen verrattuna. Säkkiä myytiin viime vuoden loppupuolella lähes omakustannushinnalla ulos, joten kilohintaa on pakko nostaa. Lisäksi purkki lisää tuotantokustannuksia. Kuten aiemmin mainitsin, tarkoitus olisi löytää jokaiseen suurempaan kaupunkiin vähintään yksi jättipurkkien jälleenmyyjä. Jättipurkkien nettikauppaa tulee hoitamaan ainakin Mega-Ravinne.

Jos omistat kuntosalin, terveyskaupan, urheiluravinnemyymälän tai urheiluliikkeen ja haluat mahdollisesti hoitaa Whey Overdrive -jättipurkkien jälleenmyyntiä paikkakunnallasi, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen; anssi.manninen@gmail.com. Laskutusjärjestelmämme tarkastaa vuoden 2009 alusta lähtien automaattisesti kaikkien asiakkaiden luottotiedot. Negatiivinen luottotietomerkintä aiheuttaa kaupan purkautumisen. Tämä koskee sekä tukkuasiakkaita että pikapuolin avattavan verkkokaupan kuluttaja-asiakkaita.

Edit 5.1.: Jos menet kauppaan ja ostat 1 kg:n pakkauksen melkein mitä tahansa niin maksat siitä taatusti selvästi enemmän (per kg) kuin 3 kg:n pakkauksesta. Sen sijaan tyhjät muovipurkit on hinnoiteltu ihmeellisesti. Laskin juuri, että n. 2,5 kertaa Whey Overdriven nykyistä purkkia (sis. 2 kg jauhetta) suurempi muovipurkki maksaa vain n. 3 prosenttia vähemmän (per litra tilavuutta). Eli pakkauskoon suurentaminen ei liiemmin säästöjä saa aikaiseksi. Toki täyttötyön nopeutuminen tuo pieniä säästöjä, mutta se ei anna vielä aihetta henkseleiden paukutteluun. Muita säästökeinoja on keksittävä, sillä Whey Overdriven raaka-aineet ovat sen verran hintavia. Laadukkaiden heraproteiinivalmisteiden kannattava kauppa näyttäisi tällä hetkellä olevan mahdoton yhtälö.

Tilannetta ei taatusti helpota eräät "kellarifirmat", jotka myyvät maustettuja heraproteiinijauheita melkein raaka-ainehinnalla. Tuotteissa lienee puolet sokeria/maltoa. Kyseiset firmat eivät välttämättä itsekkään tiedä mitä heidän purkkinsa ovat syöneet, sillä ne tulevat valmiina sopimustehtaista. Myös sopimusvalmistajilla on myös heraproteiinien katteet pohjamudissa, joten pienempien yritysten heraproteiinipurkkeja usein laimennetaan hiilareilla katteen nostamiseksi. Itse asiassa tämä on standardikäytäntö rapakon takana.

Alkuperäinen kirjoitus 4.1.:
Tarkoitus olisi ruveta pakkaamaan Whey Overdrive -valmistetta jättipurkkeihin. Muovipurkit ovat erittäin kalliita paperisäkkeihin verrattuna, mutta purkit ovat selvästi parempia tukkumyynnissä (säkit ruttaantuvat kuljetuksessa yms.). Heraproteiinien myyntikatteet ovat kovan kilpailun vuoksi minimaalisia, joten Whey Overdrive pitäisi saada toimitettua jälleenmyyjille isoihin purkkeihin pakattuna ja lavoihin ladottuna. Näin sekä pakkaus- että toimituskulut saataisin minimoitua. Yhteen purkkiin tullaan pakkaamaan n. 6-7 kg. Tälläiset spesiaalikoot eivät ole joka kaupan tuotteita; riittäisi, että kaikissa isoissa kaupungeissa olisi edes yksi jättipurkkien jälleenmyyjä. Isojen purkkien postittelu parin kappaleen erissä ei yksinkertaisesti ole kannattavaa, sillä heraproteiinien katteet ovat nykyisin niin surkeita.

Kaikki Manninen Nutraceuticals Oy:n käyttämät muovipurkit on antibakteerisesti käsitelty ennen täyttöä ja kansi sulkee purkin suun erittäin tiiviisti. Purkit kestävät hyvin kuljetusta ja päällekkäin latomista.

PS. Myös OsmoPurea ja HydroISOa ruvetaan todennäköisesti pakkaamaan jättipurkkeihin.

Lue myös:
Heraproteiini vs. välttämättömät
Heraproteiini tehostaa immuunipuolustusta?
Heraproteiini hyödyllistä laihduttajalle
Palautetta tuotteiden mausta

Ei kommentteja: