Hae tästä blogista

perjantai 5. syyskuuta 2008

HydroISO-tiedote

Oululainen erityisruokavaliovalmisteiden ja ravintolisien valmistaja Manninen Nutraceuticals Oy on tuonut markkinoille uuden heraproteiinivalmisteen. HydroISO edustaa proteiiniteknologisen kehityksen absoluuttista huipentumaa. HydroISO sisältää mikrosuodatusmenetelmällä puhdistettua, entsymaattisesti hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia. HydroISO on vähälaktoosinen (1 g/100 g), neutraalinmakuinen ja liukenee helposti nesteeseen. HydroISO-valmiste on saatavana 2 kg:n purkin lisäksi myös taloudellisessa 5 kg:n säkissä. Lähipäivinä lanseeraamme myös herkullisen appelsiini-lime HydroISO:n, joka sisältää samaa huippulaadukasta hydrolysoitua heraproteiini-isolaattia kuin maustamaton HydroISO, mutta jauhe on maustettu aidoilla appelsiini- ja limettimehujauheilla sekä luontaisilla aromeilla. Maustamattoman HydroISO:n proteiinipitoisuus on n. 90 % ja maustetun n. 88 %.

International Journal of Sports Nutrition & Exercise Metabolism -tiedelehdessä julkaistu tutkimus vertasi hydrolysoidun heraproteiini-isolaatin ja kaseiinin (maidon pääasiallinen proteiini) vaikutuksia kokeneilla voimailijoilla kymmenen viikon harjoitusjakson aikana (Cribb et al. 2006). Koehenkilöt nauttivat proteiinia lisäravinteista vuorokauden aikana 1,5 grammaa per painokilo, kun taas tavanomaisesta ruoasta saatavan proteiinin määrä vähentyi. Rasvaton kehonmassa lisääntyi heraryhmässä keskimäärin 5 kg ja kaseiiniryhmässä 0,8 kg. Kehonrasvat vähenivät heraryhmässä keskimäärin 1,5 kg, kun taas kaseiiniryhmässä kehonrasvat lisääntyivät 0,2 kg.


Tuoteluokitus

Erityisruokavaliovalmiste (elintarvike)

Pakkaukset

2 kg:n antibakteerisesti käsitelty muovipurkki ja 5 kg:n kaksinkertainen paperisäkki

Ainesosat

Maustamaton: mikrosuodatettu ja entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, emulgointiaine (soijalesitiini).

Appelsiini-lime: mikrosuodatettu ja entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, emulgointiaine (soijalesitiini), luontaiset aromit (mm. appelsiini, lime, vanilja), appelsiinimehujauhe, limettimehujauhe, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), makeutusaine (aspartaami), väri (kurkumiini).


Viite:
Cribb PJ et al. The effect of whey isolate and resistance training on strength, body composition, and plasma glutamine. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2006 Oct;16(5):494-509.

PS. Maustamaton HydroISO 5 kg on mukana Syyskuun supertarjouksissa.

Ei kommentteja: