Hae tästä blogista

torstai 4. elokuuta 2011

Elokuun 3+1 -supertarjous!


Osta kolme samaa tuotetta, niin saat neljännen täysin ilmaiseksi! Tarjous alkaa tänään (5.8.) klo 10:00 ja päättyy 15.8. keskiyöllä. Siirry verkkokauppaan napsauttamalla tästä

Selvennyksenä mainittakoon, että älä tilaa sitä neljännättä kappaletta, vaan se lisätään automaattisesti tilaukseesi, kun tilaat kolme kappaletta. Voit toki tilata myös neljä kappaletta, jolloin Sinulle toimitetaan viisi kappaletta tai vaikkapa 9 kappaletta, jolloin saat kaupan päälle kolme kappaletta. Tarjous ei ole makuspesifinen eli voit tilata useita makuja samaa tuotetta. Jos esim. tilaat 2 kpl suklaa Protein Puddingia ja 1 kpl vanilja Protein Puddingia, saat yhden Puddingin kaupan päälle. Muista vain ilmoittaa kaupanpäälle tulevan kappaleen maku lisätietoja -kohdassa. 

Huom. Tarjous ei koske seuraavia tuotteita: Whey Overdrive, Whey Overdrive 2 ja OsmoPure. Tarjousta ei voi myöskään yhdistää tällä hetkellä voimassa oleviin 2+1 -tarjouksiin. Tilauksen pitää olla maksettuna viimeistään 15.8., jotta ilmaispurkki toimitetaan.

PS. Tarjous on voimassa myös noutomyymälässä, mutta koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi. Loppuiko elokuun päivittäiset hintapommit nyt tämän 3+1 tarjouksen myötä, vai niitäkin edelleen tulee?

Anssi Manninen kirjoitti...

Tulee päivittäisi hintapommeja jatkossakin. Pyyhimme vain tänään vahingossa sen linkin verkkokaupan etusivulta, kun lisäsimme 3+1 tarjouksen sinne..

Anonyymi kirjoitti...

Moi, mistä niitä päivittäisiä hintapommeja oikein löytää?