Hae tästä blogista

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Pharma Omega-3 – farmaseuttinen kalaöljyvalmiste
Pharma Omega-3 -kapseleissa käytetty korkealaatuinen kalaöljy saadaan Tyynenmeren puhtaissa vesissä vapaana elävistä rasvaisista kaloista. Pharma Omega-3 -kapselit käyvät läpi perusteellisen puhdistusprosessin, jossa niistä poistetaan mahdolliset ympäristömyrkyt. 

Yksi kapseli sisältää 1000 milligrammaa luonnollisessa eli triglyseridimuodossa olevaa tiivistettyä kalaöljyä, josta 180 milligrammaa on eikosapentaeenihappoa (EPA) ja 120 mg dokosaheksaeenihappoa (DHA). Hapettumisenestoaineena on käytetty luontaista E-vitamiinia (2 mg/kapseli).

Tuoreen tutkimuksen mukaan triglyserimuodossa oleva kalaöljy nostaa selvästi tehokkaammin omega-3 indeksiä kuin etyyliesteröity kalaöljy (Neubronner ym. 2011). Päiväannokset sisälsivät 1 001 milligrammaa EPA:a ja 670 mg DHA:ta pehmytgeelikapseleina. Kolmen kuukauden kohdalla lisäys omega-3 indeksissä oli triglyseridiryhmässä keskimäärin 186 % ja etyyliesteriryhmässä 161 %. Kuuden kuukauden kohdalla vastaavat luvut olivat 197 % ja 167 %. Erot olivat tilastollisesti merkitseviä (P<0.001 ja P<0.01). Tanskalaistutkimuksessa raportoitiin vastaavanlaisia tuloksia (Dyenberg ym. 2010). Omega-3 indeksi heijastaa punasolukalvojen EPA- ja DHA-pitoisuutta, ja ennustaa hyvin sydänperäisen kuoleman riskiä (Harris & Von Schacky 2004).

Pakkauskoko: 500 kapselia (690 g). Hinta: 26,90. Sokeriton, laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä auringonvalolta suojattuna. Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen. Ainesosat: tiivistetty kalaöljy, gelatiini, tislattu vesi, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (luontainen E-vitamiini soijapavusta). 

Valmistettu Eurooppalaisessa lääketehtaassa. Markkinoija/Marknadsförare: Manninen Nutraceuticals Oy, Hajottamotie 11, 90620 Oulu.

Mannisen Nutraceuticals Oy:n valmistamia, valmistuttamia, maahantuomia ja jälleenmyymiä ravintolisiä ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon, parantamiseen, ehkäisyyn tai diagnosointiin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eli Tolosen E-EPA hypetys on potaskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

kävin juuri ostamassa tuollaisen noutomyymälästänne ja mietin että voiko raskaana oleva puolisoni syödä nuita kun omega3:a pitäisi saada mutta maksaa/a-vitamiinia ei saa syödä?

kiitos! =)

Anssi Manninen kirjoitti...

Voi syödä. Kalaöljy ei ole peräisin kalanmaksasta. Kalaöljy on siis eri asia kuin kalanmaksaöljy. Ensin mainittua käytetään terveellisten rasvahappojen lähteenä, kun taas jälkimmäistä A- ja D-vitamiinin lähteenä. Meidän valikoimasta löytyy molempia, mutta Pharma Omega-3 on nimenomaan kalaöljyä.