Hae tästä blogista

torstai 4. elokuuta 2011

MANIA! -palautetta Vantaan vankilastaTerve Anssi ja Hanna! Vantaan Itä-Hakkilassa kuulemma mitattu äsken maanjäristys 4,4 Richterin asteikolla!

Syy on tässä:  Hetki sitten Vantaan vankilan punttisalilla treenasivat "MANIA!-päissään" vanginvartijat Levomäki, Korhonen ja Jokinen. Meno oli JÄÄTÄVÄÄ HARDCORE treeniä!! Korhoselta repes paitakin päältä kesken treenin,  mutta se ei meno haitannut, päinvastoin! MANIA! -tehonlisääjä maistui hyvälle ja antoi JÄÄTÄVÄÄ potkua treeniin! Treenin jälkeen oltais viä MANIA!:n voimalla voitu juosta vaikka maratooni, mutta kun aika (ruokatunti) loppui kesken!  MANIA! RULEZ!!


t. Levomäki, vanginvartija, Vantaan vankila.


p.s. ens viikolla lähtee uus virkavaatetilaus, tilaan isommat housut ja paidan!! :-)


 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä Anneksesta sopisi paremmin...

Anonyymi kirjoitti...

Pitäis saada Sörkkaan tuota samaa ainetta, siellä kun ei paljon maa järise treeneissä. Taitaa olla aikamoista ainetta, voi jukra!

Anonyymi kirjoitti...

No huh huh! Eikös siellä vantaalla ole jo ihan tarpeeksi ollut pamput huumepäissään töissä. Mitäs jos yrittäisitte pitää ne vangit siellä vankilassa eli tekisitte töitä? Riehukaa "MANIA" päissänne vaikka vapaa-ajalla.

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja, eiköhän virkamiesten pitäisi käyttää työaikansa vangin kuntouttamiseen ja valvontaan, käsittääkseni harrastukset kuuluvat vapaa-aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän pamppukin saa ruokatunnillaan tehdä mitä haluaa ja käydä vaikka puntilla. Se kun on sitä vapaa-aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt Manninen heti tuo huumaava Mania pois markkinoilta. Pamput, kohta poliisit ja palomiehetkin huume- ja Maniapäissään sekoilee. Niin töissä kuin vapaa-aikana...

Ja sitten kaikki kuoleeee...

P..kele! Aina löytyy joku pässinpää, joka pilaa hyvän jutun kommentoimalla asiaa josta ei mitään tiedä eikä käsitä.