Hae tästä blogista

tiistai 9. elokuuta 2011

VASTUUVAPAUSLAUSEKE - MANNINEN NUTRACEUTICALS OY:N BLOGI

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

LUE ALLA OLEVAT KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI. JOS PÄÄTÄT KÄYTTÄÄ TÄTÄ SIVUSTOA, SITOUDUT SAMALLA NOUDATTAMAAN NÄITÄ EHTOJA.

Manninen Nutraceuticals Oy:n (jäljempänä ”Manninen”) blogin (jäljempänä "Web-sivusto") kirjoituksissa mainitaan usein erilaisia ravintolisiä. Ravintolisät luokitellaan elintarvikkeiksi, ja elintarvikkeiden markkinoinnissa on kiellettyä käyttää lääkkeellisiä väitteitä eli väitteitä, joissa esitetään tuotteella olevan ihmisten sairauksien ennalta ehkäisemiseen, hoitamiseen tai parantamiseen liittyviä ominaisuuksia. Mannisen valmistamia, valmistuttamia, maahantuomia ja jälleenmyymiä ravintolisiä ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon, parantamiseen, ehkäisyyn tai diagnosointiin.

Manninen tarjoaa tällä Web-sivustolla olevan tiedon ainoastaan yleisiä opetus- ja tiedonsaantitarkoituksia varten. Tietoa ei ole tarkoitettu korvaamaan terveydenhoidon ammattilaisilta saatavia neuvoja, hoitoa tai suosituksia. On tärkeää, että noudatat lääkärisi ja muiden terveydenhoidon ammattilaisten sinulle antamia yksilölliseen sairauden- tai terveydenhoitoon liittyviä neuvoja.

Manninen on parhaansa mukaan varmistanut, että sivustolla olevat tiedot ovat virheettömiä ja ajantasaisia. Manninen ei kuitenkaan anna mitään takuita sivustolla olevan tiedon virheettömyydestä, ajantasaisuudesta tai täydellisyydestä. Käyttämällä tätä Web-sivustoa annat samalla suostumuksesi siihen, että käytät sillä olevia tietoja omalla vastuullasi.

Manninen ei vastaa millään tavalla niiden verkkosivujen sisällöstä, joihin Mannisen Web-sivustolta on linkkiyhteys tai joilta on linkkiyhteys Mannisen Web-sivustolle.

Ei kommentteja: