Hae tästä blogista

maanantai 8. elokuuta 2011

Sportique -ihonhoitotuotteet myynnissä lähipäivinä


Luonnon luomat ja ihmisen kehittämät Sportique -ihonhoitotuotteet on kehitetty fyysisesti aktiivisille ihmisille ja vastaamaan urheilun tuomiin haasteisiin. Harrastatpa juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, surffausta, jääkiekkoa tai olet ammatiltasi hoitaja, mekaanikko tai kirvesmies, monikäyttöiset Sportique-tuotteet sopivat kaikille.

Sportiquen tavoite on yksinkertainen: tarjota tuotteita, jotka on valmistettu puhtaista luonnontuotteista ilman raakaöljyä tai synteettisiä valmistusaineita, jotka voivat olla haitallisia elimistölle. Sportique-tuotteissa on luonnollisia kosteuttavia öljyjä ja pähkinävoita; valmistusaineita, joita voi käyttää myös vauvoille tai jopa syödä. Tuotteissa ei ole mitään eläinperäisiä ainesosia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Tuotteet on tietysti perusteellisesti tutkittu ja ne noudattavat EU:n lakeja ja määräyksiä koskien hypoallergeenisuutta ja mikrobiologiaa.

Sportique-tuotteet EIVÄT sisällä mitään seuraavista ainesosista: sulfaattijohdoksia, myrkyllisiä säilöntäaineita ja suoja-aineita, eläinrasvoja, raakaöljyä, parafiiniä, vaseliinia, talia, silikonia tai talkkia.

Ei kommentteja: