Hae tästä blogista

keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Oulu Fight 2 27.3.


Oulu Fight nousi Pohjois-Suomen suurimmaksi kamppailutapahtumaksi ja saa nyt jatkoa. Oulu Fight 2 -kamppailutapahtuma isketään Club Teatrialla lauantaina 27.3.2010. Teatrian kehässä tullaan näkemään toinen toistaan vauhdikkaampia kehäkamppailuja.

Ilta alkaa nyrkkeilyllä ja päättyy amatööri- ja ammattilais-vapaaotteluihin. Suomi-Venäjä nyrkkeilyotteluissa kotikehän miehinä nähdään muun muassa oululaiset SM-mitalistit Petteri Fröjdholm ja Toni Hämäläinen. Amatööri-vapaaotteluissa nähdään runsaasti paikallisosaamista. Erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen nähdään oululaisen Antti Korpelan ja ammattilaisenakin otelleen voittamattoman ruotsalaisen David Häggströmin välillä. Tapahtuma huipentuu kovatasoisiin ammattilaisvapaaotteluihin, joissa nähdään myös naisten kohtaaminen, kun Katja Kalliokoski kohtaa Puolan Paulina Suskan.

Manninen Nutraceuticals Oy on myös edustettuna Oulu Fight 2 -tapahtumassa. Käyhän osastollamme maistelemassa mm. HydroISO:a ja EnergyTubea. Jaossa myös alennuskuponkeja noutomyymälään sun muuta. Ja tuotteita on myynnissä paikan päällä TODELLA EDULLISEEN hintaan. Käytä tarjoukset häikäilemättömästi hyväksesi.

Ei kommentteja: