Hae tästä blogista

tiistai 16. maaliskuuta 2010

Suomen vittumaisin mies: Timo Räty


AKT:n puheenjohtajaa Timo Rätyä voidaan hyvällä omallatunnolla kutsua Suomen vittumaisimmaksi mieheksi. Hänen "ansiostaan" raskas tavaraliikenne on täysin pysähdyksissä. Luonnollisesti tämä koskee myös urheiluravinteita ja niiden raaka-aineita.

Timo, yritä nyt tänään saada se helvetin sopu viimein aikaiseksi! Olet jo sen saanut aikaiseksi, että sana "ahtaaja" on saanut nettifoorumeilla synonyymin "vitun runkku". Eikö se ole jo riittävästi?! Satamalakon sovittelu jatkuu siis tänään. Valtakunnansovittelija Esa Lonka on kutsunut työmarkkinariidan osapuolet koolle kello 13:ksi.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun ajattelee laajempia kokonaisuuksia ja pitkälle eteenpäin niin tämä lakkohan on täysin työnantajapuolen aikaansaama ja myös täysin oikeutettu.
Kyse on myös vain yhden vuorineuvoksen puolen vuoden palkasta. Joten turha syyllistää ahtaajia.

Anonyymi kirjoitti...

eiköhän näiden ahtaajiksi kutsuttujen kaljasieppojen leveät pertseet olis melko kiinnostunieta työn tekemisestä kun jokainen suomen kansalainen rupeasi ärhetelemään heille kadulla ja limppisi päälle

Toi tuhra syyllistää ahtaajia on ky joltain hemmetin ahtaajalta tullut kommentti! älä edes uneksi sympatioita!

Anonyymi kirjoitti...

ahtaajat rox,satamat sux...ei oo pojilla isot vaatimukset edes

Anonyymi kirjoitti...

Se on tuo putkinäkö aika vaikee vamma.
Ajattelu vaatii kykyä nähdä laajasti.
Valitettavasti kaikki eivät siihen kykene.
Tämä foorumi ei ole oikea paikka näiden asioiden käsittelyyn.

Anonyymi kirjoitti...

nyt ne pöhöttötyneet kaljasiepit olivat käyneet rähinöimässä kotkan satamassa vaikka kyse EI edes ollut lakkorikkureista!!

Anonyymi kirjoitti...

"Ahtaajat lakkoon noin kaksi viikkoa sitten vienyt kiista muutosturvasta on työoikeuden professorin Kari-Pekka Tiitisen mielestä työmarkkinahistoriassa ainutlaatuinen"