Hae tästä blogista

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Organic Food Bar
Otin Manninen Nutrceuticals Oy:n alati laajenevaan tuotevalikoimaan tämän planeetan myydyimpiä orgaanisia energia- ja proteiinipatukoita, Organic Food Bar. Täydennä ruokavaliotasi nauttimalla ravitseva, luonnonmukainen ja hyvänmakuinen Organic Food Bar -patukka. Ne valmistetaan 90% neutraloivista, orgaanisista viljatuotteista ja idätetyistä tehokasviksista, siksi niissä on runsaasti mm. antioksidantteja. Maidoton, laktoositon ja gluteeniton. Patukat ovat Suomen tullilaboratorion testaamat ja hyväksymät. EU-sertifioitu luomutuote. Suomen luontaistuotekauppiatten liitto valitsi Organic Food Bar -patukat ehdolle vuoden 2008 luontaiselintarvikkeeksi. Alla yhden patukan tuoteinfo. Muut vaihtoehdot ovat Protein, Active Greens, Cranberry ja Cinnamon Raisin. Kuten nimestäkin voi päätellä, näistä Protein on proteiinipatukka (24 g per patukka) ja muut energiapatukoita (proteiinipitoisuus vaihtelee).Active Green Chocolate

Sisältää 4000 mg valikoituja kasvisraaka-aineita seoksessa, johon käytämme havaijilaista spirulina-levää, vehnän ja ohran itumehua, mustikoita ja vadelmia. Active Greens Chocolate -energiapatukka on yksi ravitsemuksellisesti voimallisimpia tuotteitamme. Se tarjoaa täydellisen energialisän ruokavalioosi, kun haluat tukea terveellistä elämäntapaasi orgaanisten hedelmien ja vihannesten elinvoimalla sekä orgaanisen, antioksidanttirikkaan tumman suklaan herkullisuudella.

12,3 g terveellisiä kasvirasvoja
13 g proteiineja
34 g hiilihydraatteja
7 g ravintokuitua

Runsaasti antioksidantteja orgaanisesta tummasta suklaasta
Energiaa 320 kilokaloria
80 % kypsentämätöntä

Ainesosat:
Mantelimassa, 19% suklaata, ruokosokerimehu, kaakaovoi, taatelimassa, agavenektari, ruskea riisiproteiini, rusinoita, pellavanituja, kvinoanituja, vehnäruohomehujauhe, ohraruohomehujauhe, seesaminsiemeniä, spirulinajauhe, mustikkajauhe, vadelmajauhe, parsakaalinituja, punajuurimehujauhe.

Tutustu Organic Food Bar -tuotteisiin täällä.

Ei kommentteja: