Hae tästä blogista

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Verkkokauppaa muokattu käyttäjäystävällisemmäksi

Manninen Nutraceuticals Oy:n verkkokauppaa on muokattu käyttäjäystävällisempään suuntaan. Ravinnetuotteita on jaoteltu myös käyttötarkoituksen mukaan, mikä helpottanee tarvittavien tuotteiden löytymistä. Verkkokaupastamme löytyvät nyt seuraavat tuoteryhmät:
Osa tuotteista sopisi hyvin useampaakin tuoteryhmään. Esimerkiksi foolihappolisää voi tietyissä tilanteissa tarvita kuka tahansa, mutta foolihapon tärkein käyttäjäkunta on raskautta suunnittelevat ja raskaana olevat naiset. Niinpä foolihappo on sijoitetty tuoteryhmään Ravintolisiä naisille. Osa tuotteista omaa varsin laajamittaiset vaikutukset, joten niille on vaikea nimetä yhtä käyttötarkoitusta. Nämä tuotteet on sijoitettu ryhmään Muut ravintolisät

Myös monien tuotteiden kuvauksia on täydennetty ja täydennystyötä jatketaan koko viikonlopun ajan. Blogin kommentti-osioon voit postata parannusehdotuksia. Vaikka Manninen Nutraceuticals on ylivoimaisesti suosituin tuotemerkki voimailijoiden ja kilpaurheilijoiden keskuudessa, panostamme jatkossa entistä enemmän "tavallisten ihmisten" terveystuotteisiin.

PS. Ensi viikolla on taas tulossa lukuisia uutuustuotteita.

Ei kommentteja: