Hae tästä blogista

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Kesäkuun 3+1 -supertarjous!


Osta kolme samaa tuotetta, niin saat neljännen täysin ilmaiseksi! Tarjous alkaa tänään (1.6.) ja päättyy 30.6. keskiyöllä. HUOM. Tilauksen tulee olla maksettuna kesäkuun aikana, jotta 3+1 -tarjous toteutuu. Siirry verkkokauppaan napsauttamalla tästä

Selvennyksenä mainittakoon, että älä tilaa sitä neljännettä kappaletta, vaan se lisätään automaattisesti tilaukseesi, kun tilaat kolme kappaletta samaa tuotetta. Voit toki tilata myös neljä kappaletta, jolloin Sinulle toimitetaan viisi kappaletta tai vaikkapa 9 kappaletta, jolloin saat kaupan päälle kolme kappaletta. Tarjous EI ole makuspesifinen eli voit tilata useita makuja samaa tuotetta. Jos esim. tilaat 2 kpl suklaa Protein Puddingia ja 1 kpl vanilja Protein Puddingia, saat yhden Puddingin kaupan päälle. Muista vain ilmoittaa kaupanpäälle tulevan kappaleen maku lisätietoja -kohdassa.  Jo makua ei ole ilmoitettu, valitsemme ilmaistuotteen maun sattumanvaraisesti. 

Tarjous ei koske seuraavia tuotteita: Whey Overdrive, Whey Overdrive 2 ja OsmoPure. Tarjousta ei voi myöskään yhdistää tällä hetkellä voimassa oleviin 2+1 -tarjouksiin.

Jos joku asia jäi 3+1 -tarjouksessa askarruttamaan, kilauta numeroon                     040 522 6763. Niin ja kaikki yli 90 euron tilaukset toimitetaan ilman postikuluja.

PS. Tarjous on voimassa myös noutomyymälässä, mutta se koskee vain normaalihintaisia tuotteita.

Ei kommentteja: