Hae tästä blogista

torstai 29. heinäkuuta 2010

Essi Lindgrenin kuulumisia

Teksti: Essi Lindgren

Kolmiloikkaa olen kisaillut nyt viisi kertaa ja pituushyppykausikin on avattu. Pari huonommin onnistunutta loikkakisaa heinäkuun alkupuolella meinasivat saada niin minut kuin valmentajanikin hieman huolestuneiksi. Onneksi hyppy lähti taas kulkemaan viime viikonloppuna Kalottimaaottelussa Ruotsin Bodenissa. Voitin sekä pituuden että kolmiloikan tuloksin 5,58 ja 12,79. Pituushyppytulos jäi vaatimattomaksi huonosti osuneen askelmerkin vuoksi (neljä hyppyä yliastuttuja ja kaksi kaukaa lankun takaa), mutta tärkeintä olikin maaotteluvoitto ja pisteet Suomelle. Seuraavan päivän 3-loikkakisassa askelmerkki osui jo melko hienosti kohdalleen (kaikki kuusi hyppyä mitatuksi) ja tuloskin tyydytti pienten vaikeuksien jälkeen.

Seuraava koitokseni on pm-kisat Pudasjärvellä tiistaina ja keskiviikkona 27.7.-28.7. Tiistaina hyppään pituuden ja lauantaina kolmiloikan. Tavoite kisoissa on hioa askelmerkkiä kohdalleen ja saada hyppyvarmuutta. Kroppa ei vielä ole täysin palautuneen tuntoinen Bodenin reissusta, joten pm-kisat täytyy ottaa ihan vain harjoituksen kannalta. Hyvät tulokset ovat toki kuitenkin tervetulleita.

Piirinmestaruuskisojen jälkeen seuraava koitos on yksi kauden pääkisoistani, Kajaanin Kalevan kisat. Tämä ja seuraava viikko on aikalailla pelkkää herkistelyä, jotta olisin Kajaanissa 5.8.-8.8. terävimmässä mahdollisessa iskussa.

Ei kommentteja: