Hae tästä blogista

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Mikan matka penkkipunnerruksen SM-kisoihin - Viikko 8


Teksti: Mika Haapalainen

Lämmintä piisaa kerrankin ja siitähän lihakset pitävät. Harjoittelu on ollut jo jonkin aikaa pakko aherrusta. Palautuminen pahimpana ongelmana tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan… Pieniä lihasrikkoja, kolottavia jäseniä, isommat raudat ei liikkunut edes ajatuksissa. Jokin pielessä ja pahemman kerran. Riihimäen kisoihin 4 viikkoa ja oikea käsi tarkemmin hauis ja ojentajan ensimmäinen kolmas särkee kovasti. Onneksi nyttemmin alkaa tokenemaan, mutta se vaati uhrauksen joka johti ruokavalion muuttamiseen ja hiilarit ovat back! Okei en halua mitään pottulootaa tai makaronilaatikkoa alkaa kiskomaan niinpä kuitupitoista lähinnä näin aluksi. Aamupuuro sopalla ja 30g ruisleipää ilman rasvaa tahi JUUSTOA. Uskokaa kaikki jotka minut paremmin tuntevat niin nyt on aika sanoa juustolle hyvästi joksikin aikaa. Kaipuu jää myös jo kovasti totutulle kananmunalle. Toki kuuluu ruokavalioon muttei niin suuressa määrin. Pääasia että saisin aineenvaihdunnan takaisin kuntoon ja kropan palautumaan treeneistä. Paino pääsi lipsahtamaan 83 kiloon ja -80 sarjaan ilmoittautuminen tapahtuu tänään. hieman säikäytti mutta ei pitäs olla ongelma. 5 Päivää on aamupuuroa popsittu ja kummasti alkoi yöunet maittamaan ja jopa joitain hikipisaroita saanut parissa päivässä aikaan. Toki vanhat ajat eivät ole kaipauslistalla joka tarkoitti valuvia hikivuonoja jo ajatellessa mäkkärin pirtelöä taikka ihanan suolaista pitsaa.

Lisäravinteisiinkin pieniä muutoksia otin mukaan. Reilun viikon pelkällä palautusjuomalla puhdistelin kroppaa ja nyt alan tankkaamaan CMPurea 3 viikon ajan ja 1 vko ennen kisoja jätän pois jaottuen aamulle, ennen treeniä ja palautusjuomaan . Urasibol vähän ennen ja loput jälkeen treenin. Carnitine aamulla ja ennen treeniä, Pro-CK ennen treeniä. BCAA 1000 ja GAKIC ennen treeniä. Protskuna toimii uutena kokeiluna Whey Overdrive. Jalkavaimoksi kehittynyt BetaPure on ehdoton treenibuusterina. Iltapalaksi on Pharma Mg Cit toistaisesti 4-6 g. Aamu ja ilta öljyt + perusvitamiinit ja vatsalääkkeet.

Paita on ja 2 kertaa jo treenattukin. Titan FURY NXG+. 1 kerta meni vähän koheltamiseksi kun ei oikein paita asettunut päälle ja turhan isoa rautaa heti kokeilemaan, mutta tiedänpähän että 200kg pitäisi ainakin ylös tulla kunhan saisi alaskin kokonaan. Toisella kerralla olin Mursun Ilkan opissa ja paljon on kyllä opittavaa! Alas lasku ja asento ok mutta lähtöasennon hakua ja aloitus on pahimmat ongelmat. Ensimmäisenä pitää keskittyä siihen. Sanoohan se jo maalaisjärkikin että jos painot on väärässä kohti liikkeen alussa niin höpöksihän se menee. Todeta kuitenkin täytyy että tämä uusi aluevaltaus tuntuu todellakin siltä minkä haluan vallata. Joka sanoo että paitapunnerrus on fuskausta niin koittakaapa itse!! Hienohelmoille se ei kuitenkaan sovi. Kivat verivanat molemmilla kerroilla pitkin kainaloita ja rintoja, mutta sehän vain komistaa jo ennalta arpista vartaloa :) Kaikkein positiivisinta on että leikattu käteni kestää ainakin 200kg mukisematta vaikka lekuri leikkauksen jälkeen sanoi että koskaan ei tarvi kisailla mitään missä veneluu joutuu koville. Surkea lääkäri kun leikkasi niin huonosti että pelaa haha.. Terkut hänelle. Vielä kerran puen paidan päälle ennen Raw- kisoja ja sen jälkeen ainakin aluksi 2 viikon välein. Ekat kisat suunnitellaan vasta kun saan jonkun painon alas ja ylös sen verta varmasti että saan tuloksen. Pitäähän paitadepyytti olla onnistunut. Riihimäen suunnitelmat eivät ole muuttunut, ellei voitto tai ainakin mitalisija ole mahdollinen jollain kikkailupainolla? En kyllä ole semmoseen tottunut niinpä voi olla että koitan niitä painoja jotka on suunniteltu.

Edellisen tekstin kommenttiin vastaaminen ei oikein onnistunut, mutta vastasin anonyymisti. Lienee helpoin tapa toistaiseksi.

Ei kommentteja: