Hae tästä blogista

tiistai 24. toukokuuta 2011

Manninen Nutraceuticals Oy sai toukokuussa 2011 luottoluokituksen AAA eli erinomaisen luottokelpoisuuden taso

Manninen Nutraceuticals Oy sai viime vuonna ensimmäisen kerran luottoluokituksen. Luokitus oli AA eli erittäin hyvän luottokelpoisuuden taso. Tämän vuoden toukokuussa yrityksemme on saanut luokituksen AAA eli erinomaisen luottokelpoisuuden taso.

Luokituksen on tehnyt maailman johtava yritys- ja luottotietojen tarjoaja, Dun & Bradstreet (D&B). Suomalaisista yrityksistä 4,3 % kuuluu D&B:n luottoluokkaan AAA. D&B:n kehittämä Rating-järjestelmä on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä. Keräämällä ja analysoimalla järjestelmällisesti toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa koskevaa informaatiota se arvioi yrityksen luottokelpoisuutta sekä kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvotteista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko etusivulla väärää infoa vai onko luottoluokitus tipahtanut kun siellä mainitaan:"Luottoluokitus: AA eli erittäin hyvä luottokelpoisuus"

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei ole tipahtanut. Verkkosivun tekstiä ei vain ole päivitetty. Tuo AA oli meidän ensimmäinen luottoluokitus ja seuraava oli sitten AAA.