Hae tästä blogista

keskiviikko 16. syyskuuta 2009

NO-Beta® FAQ
Maailman suurimmalla kehonrakennussaitilla NO-Beta -valmiste on saanut arvosanan 9.7/10! Lue kaikki arvosanat napsauttamalla tästä. Tuotetta voit tilata täältä.

Mitä NO-Beta sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

NO-Beta on markkinoiden kehittynein tablettimuotoinen tehonlisääjä, jonka aktiiviaineet ovat argiini-alfa-ketoglutaraatti, beeta-alaniini, stabiloitu kreatiinietyyliesteri, sitrulliinimalaatti, arginiini, norvaliini, niasiini ja foolihappo. Aktiiviaineiden yhteismäärä (poislukien niasiini ja foolihappo) on 3504 mg/6 tabl. Yhdessä purkissa on 180 tablettia.

Mitkä ovat tuotteen keskeisimpien aktiiviaineiden funktiot?

Arginiini-AKG ja arginiini toimivat typpioksidin (NO) esiasteina, kun taas norvaliini on arginaasientsyymin inhibiittori. Se siis estää arginiinin hajoamista. Norvaliinin ansiosta arginiini-AKG:n ja arginiinin vaikutus NO:n tuotantoon tehostuu selvästi. NO laajentaa verisuonia ja sitä myötä vaikuttaa edullisesti hapen ja ravinteiden kuljetukseen lihassoluihin fyysisen kuormituksen aikana. Beeta-alaniini nostaa tehokkaasti lihassolujen karnosiinipitoisuutta. Karnosiini toimii lihassolujen sisäisenä puskurina hidastamalla pH:n nousua, jolloin urheilusuoritusta kyetään jatkamaan samalla intensiteetillä pidempään. Stabiloitu kreatiinietyyliesteri imeytyy rasvaliukoisena yhdisteenä lihassoluihin ilman spesifistä kuljetusmolekyyliä. Sitrulliinimalaatti tehoastaa ATP:n eli lihasten energiavaluutan tuotantoa.

Miten NO-Beta -valmistetta käytetään?

Ota 3-6 tablettia juuri ennen harjoittelua. NO-Beta tableteissa hyödynnetään ns. Rapid Disintegration Technologyä (RDT), joten tabletit alkavat hajoamaan nopeasti joutuessaan kosketuksiin syljen kanssa. Tämä parantaa aktiiviaineiden biologista hyväksikäytettävyyttä.

NO-Beta verkkokaupassa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitä äijä puhu että arginiini laskee enne harjoittelua otettuna kasvuhormoonitasoja?? ja nyt tota kuitenki pitäs syyä enne harjoittelua...

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, luin aiemmin Mannisen suusta samaa, että pelkkä lumevaikutus pumpin nostoon tämä arginiini ja a-agk... niin no mikäettei, jos ihmiset maksaa ja tärkeintä kuitenki että raha liikkuu.