Hae tästä blogista

lauantai 30. tammikuuta 2010

Kirjan työstäminen jatkuu..


Tämä viikonloppu menee melko pitkälti Urheiluravinteet -kirjan käsikirjoituksen parissa. Haluan käydä kaikkien aihealueiden osalta läpi kaikki keskeisimmät julkaisut, joten kyllähän tähän aikaa saa palamaan! Mottona on edelleen ""..tyydy en ikinä puolikkaaseen.. en valmiita reittejä kulje vain koska sen pitäisi olla niin". :-)

Kuten oheisesta kuvaasta näkyy, tällä hetkellä työn alla ovat lihaskrampit. Ihmeen paljon täyttä potaskaa alan oppikirjoissa. Niistä ei ollut tässä tapauksessa apua edes perusfaktojen osalta. Puolikkaisiin ovat siis monet kirjoittajat tyytyneet. Postaan taas jossain välissä lyhyen näytepätkän käsikirjoituksesta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähän olen huonosti seurannut näitä teidän kirjaprojekti bloggauksia mutta tuleeko tämä kirja ihan maallikon ostettavaksi? Kiinnostusta varmasti löytyy usemmaltakin henkilöltä kuin itseltäni vain.

Anssi Manninen kirjoitti...

Kyllä tulee. Alla kirjan esittelyteksti:

"Urheiluravinteet
Anssi Manninen

Tämä urheiluravinnealan huippuasiantuntijan laatima kirja tarjoaa viimeisintä tietoa urheilijoiden, kuntoilijoiden ja laihduttajien käyttämistä lisäravinteista. Kirja on suunnattu pääasiassa kuluttajille, mutta se soveltuu oheislukemistoksi myös liikuntalääketieteen, liikuntafysiologian ja ravitsemustieteen kursseille sekä hakuteokseksi terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Kirjassa yhdistyvät biologiset perusfaktat, tieteellisiin tutkimuksiin perustuva informaatio ja lukijaystävällinen esitystapa."