Hae tästä blogista

torstai 28. tammikuuta 2010

ThermoCut


ThermoCut on tieteellisesti kehitetty termogeeninen valmiste, johon on lisätty myös insuliinimetaboliaa parantavia ainesosia. ThermoCut on rekisteröity ravintolisäksi kaikkiin EU-maihin (PL 873/5). Yhdessä purkissa on 90 kapselia. Käyttöohje: 1-2 kapselia 2 kertaa päivässä. Ei lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää

Kaksi kapselia sisältää:

Citrus aurantium -uute 600 mg (6,8 % synefriiniä)
Tämä kasviuute sisältää efedriinin sukulaisyhdistettä synefriiniä, mikä lisää termogeneesiä (lämmöntuottoa) ja stimuloi lipolyysiä (rasvavarastojen mobilisointia) (Preuss ym. 2002). Toisin kuin efedriini, synefriini ei järkevinä annoksina vaikuta sykkeeseen tai verenpaineeseen. Citrus aurantium tunnetaan myös nimellä pomeranssi.

Kofeiini (vedetön, lääkelaatu) 260 mg
Kofeiini per se on termogeeninen yhdiste, mutta se myös tehostaa synefriinin termogeenistä ja lipolyyttistä vaikutusta estämällä fosfodiesteraasientsyymiä. Lisäksi kofeiini parantaa fyysistä suorituskykyä.

Pajunkuoriuute 200 mg (25,9 % salisylaatteja)
Tämä "luotainen aspiriini" tehostaa synefriini-kofeiini -kombinaation termogeenistä vaikutusta muokkaamalla prostaglandiinisynteesiä. Pajunkuoriuutteen sisältämät salisylaatit muuttuvat salisiiniksi maha-suolikanavassa. Veren mukana salisiini kulkeutuu muualle elimistöön ja muuttuu edelleen salisyylihapoksi, Aspirin -nimisen lääkkeen vaikuttavaksi aineeksi.

L-tyrosiini (lääkelaatu) 180 mg
Tyrosiini on aminohappo, joka toimii katekoliamiinisynteesin lähtöaineena. Ihmiselimistössä esiintyvät katekoliamiinit ovat noradrenaliini, adrenaliini ja dopamiini. Adrenaliini toimii välittäjäaineena keskushermostossa ja hormonina verenkierrossa. Noradrenaliini toimii välittäjäaineena sekä keskushermostossa että sympaattisessa ääreishermostossa (”juokse tai tappele” hermosto). Suun kautta otetulla tyrosiinilisällä voidaan vaikuttaa katekoliamiinisynteesiin ja sitä myötä katekoliaminergiseen vasteeseen. Tyrosiini tehostaa synefriini-kofeiini -kombinaation termogeenistä ja lipolyyttistä vaikutusta.

Vihreäteeuute 100 mg (katekiineja 36,2 %, kofeiinia 8,1 %, teaniinia 2 %)
Vihreäteeuutteen sisältävät katekiinit estävät katekoli-o-metyylitransferaasi -nimisen entsyymin toimintaa. Kyseisen entsyymin keskeinen funktio on noradrenaliinin hajoittaminen, joten sen esto johtaa suurempaan noradrenaliinivasteeseen.

Inkivääriuute 90 mg (gingerolia 5,3 %), alfa-lipoiinihappo (lääkelaatu) 40 mg ja kromi (kromipikolinaattina, lääkelaatu) 75 mcg
Nämä aineet vaikuttavat edullisesti insuliiniherkkyyteen, jolla tarkoitetaan solujen kyky reagoida verenkierrossa olevalle insuliinille. Hyvä insuliiniherkkyys vaikuttaa edullisesti kehonkoostumukseen.

Cayennepippuri 70 mg
Cayennepippurin sisältämä kapsaiini lisää termogeneesiä.

Muut ainesosat: gelatiini, sinkkipiioksidi, magnesiumstearaatti, punainen rautaoksidi. Valmistettu EU:ssa valmistetuista raaka-aineista. Ei sisällä geenimanipuloituja raaka-aineita. "ThermoCut" on Manninen Nutraceuticals Oy:n tavaramerkki.

VAROITUKSET: Korkea kofeiinipitoisuus (268 mg/2 kapselia). Ei lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei ole tarkoitettu minkään sairauden ehkäisyyn, parantamiseen tai diagnosointiin. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on joku sydänsairaus, kohonnut verenpaine, aivoverenkiertohäiriö, kilpirauhasen liika- tai vajaatoiminta, virtsaamisvaikeuksia, mahahaava tai kärsit vaikeaksi (painoindeksi >35) tai sairaanloiseksi (painoindeksi >40) luokitellusta ylipainosta. Älä käytä tuotetta, jos kärsit unettomuudesta, ahdistuksesta tai hermostuneisuudesta. Käyttäessäsi tätä tuotetta vähennä selvästi muiden kofeiinipitoisten tuotteiden, kuten kahvin, teen ja energiajuomien, käyttöä. Tätä tuotetta ei saa käyttää yhdessä alkoholin kanssa. Jos tuotteen käyttö aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten sydämentykytystä tai unettomuutta, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriisi sekä tuotteen markkinoijaan tuotepalautuksen sopimiseksi. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Ei kommentteja: