Hae tästä blogista

lauantai 31. lokakuuta 2009

Optimal Results CLA FAQ
Mitä Optimal Results CLA sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

Optimal Results CLA sisältää markkinoiden korkealuokkaisinta konjugoitua linolihappoa (CLA). CLA on linolihapon johdan-nainen, ja sitä esiintyy luonnostaan mm. maitotuotteissa, lihassa ja kananmunissa. CLA:n oletetaan omaavan terveyttä edistäviä vaikutuksia (Benjamin & Spener 2009). Urheiluravinnemarkkinoille CLA on löytänyt tiensä sen kehonkoostumusta muokkaavan vaikutuksensa ansiosta. CLA-tutkimuksissa on saatu varsin vaihtelevia tuloksia, mikä saattaa - ainakin osittain - johtua CLA-valmisteiden erilaisesta koostumuksesta.

Tuoreessa tutkimuksessa selvitettiin CLA:n vaikutuksia voimaharjoittelun yhteydessä (Cornish ym. 2009). Tutkimuksessa käytetyn CLA:n koostumus oli tarkalleen sama, kuin Optimal Results CLA:n. Mukana oli 69 koehenkilöä, jotka jaettiin kolmeen ryhmään: 1) 6 g CLA:ta + 9 g kreatiinimonohydraattia + 36 g heraproteiinia; 2) 6 g lumerasvahappoa + 9 g kreatiinimonohydraattia + 36 g heraproteiinia; ja 3) 6 g lumerasvahappoa. Tutkimuksen kesto oli viisi viikkoa ja koehenkilöt harjoittelivat kuntosalilla kuuten päivänä viikossa. Tulokset osoittivat, että CLA nopeuttaa lihasmassan- ja voiman hankintaa.

Optimal Results CLA on saatavilla 90 kapselin purkissa. Yksi kapseli sisältää 800 milligrammaa CLA:ta.

Missä Optimal Results CLA valmistetaan?

Optimal Results CLA valmistetaan FDA:n rekisteröimässä lääketehtaassa Yhdysvalloissa. Tuotteen valmistuttaja on Optimal Results, Inc. ja maahantuoja Suomessa on Manninen Nutraceuticals Oy.

"Optimal Results" is a registered trademark of Optimal Results, Inc., NY, USA. Used with permission by Manninen Nutraceuticals Oy.

Optimal Results CLA verkkokaupassa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, abstractista ei selvinny ero CP ryhmään vaan CCP ryhmää verrattiin CP+P ryhmien yhteisiin tuloksiin, joka taas voi tarkoittaa sitä että CP ryhmässä on voinut olla hyvätkin tulokset mutta kun mukaan otetaan Placebo ryhmä niin saadaan yhteenlasketut tulokset alas.. kuinka suuri oli CCP ja CP ryhmien ero voimassa ja massassa?

J - P kirjoitti...

Voiko CLA:ta sisällyttää jokapäiväiseen käyttöön mm. kalaöljy -kapselien kanssa, vai onko hyvä piettää jonkun kestosta taukoa? Suosittako paremmin kuuriluonteista käyttöä?

Anssi Manninen kirjoitti...

Suosittelisin ehkä kuuriluontoista käyttöä - ainakin jos meinaat käyttää 6 g päivässä. Kalaöljyä voi huoletta ottaa koko ajan.