Hae tästä blogista

torstai 3. kesäkuuta 2010

BREAKING NEWS: Protein Pudding by Manninen Nutraceuticals
Uutista päivitetty 3.6.

Oululainen ravintolisien ja erityisruokavaliovalmisteiden markkinoija, Manninen Nutraceuticals Oy, lanseeraa kesäkuun puolivälin paikkeilla runsasproteiinisen vanukasjauhevalmisteen, nimeltään Protein Pudding. Tuote sisältää n. 72 % laadukasta proteiinia (kaseiinia, munanvalkuaista, heraproteiinia), n. 5 % hiilihydraatteja ja n. 5 % rasvaa. Kuitua tuotteessa on n. 4 %. Protein Pudding ei sisällä lisättyä sokeria tai aspartaamia. Suklaanmakuinen. Makeutettu sukraloosilla. Yksi annos (25 g) Protein Pudding -valmistetta sekoitetaan n. 1 dl kevytmaitoa ja annetaan seisoa jääkaapissa n. 2 tuntia. Tuote pitää nauttia 48 tunnin sisällä maidon lisäämisestä.

Protein Pudding -valmiste on pakattu 1 kg:n purkkiin, josta saa siis 40 annosta (á 25 g jauhetta + n. 1 dl kevytmaitoa). Pakkauksessa on mukana mittalusikka (n. 25 g). Protein Pudding valmistetaan cGMP-sertifioidussa tehtaassa.

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Energiaa 348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia 72 g
Hiilihydraatteja 4 g
Rasvaa 4,5 g
Kuitua 3,8 g

Hinta: 34,90/1 kg (n. 87 senttiä per annos)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisikos näihin tulevaisuudessa saada ravintoainearvot yhteisellä mittayksiköllä. Ettei ole näin että proteiineja 70%, hiilihydraatteja ja rasvoja 5g ja kuitua 4g. Mieluummin niin, että kaikki arvot on ilmoitettu grammoina tai kaikki arvot on ilmoitettu prosentteina.

Omien kokemusten perusteella tuotteiden luulisi olevan sen verran hyviä, ettei tarvis pistää pientä kuluttajaa turhaan raapimaan päänahkaansa.

Anssi Manninen kirjoitti...

Toki postaan tarkat ravintoarvot, ainesosat sun muut myöhemmin.. tossa oli vain alustavaa infoa.

Anonyymi kirjoitti...

Toimiiko veteen sekoitettuna?

Anssi Manninen kirjoitti...

Maitoon parempaa

Anonyymi kirjoitti...

miksi sukraloosia?

Anssi Manninen kirjoitti...

Mitä muutakaan kun steviaa ei saa käyttää EU:ssa.

P. P. kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
J - P kirjoitti...

Hoi, toffeeta/karamellia myös kehitteille?

Asiasta poiketen, mihin ne Optimal Results:n 2kg hera/maito -proteiinisäkit katosivat? Oletteko korvanneet noilla 750gr mainituilla?

Juppejänis kirjoitti...

Tää sukraloosi sitten tuntuu olevan arka aihe, kun et julkaise siihen liittyviä viestejä?

Noh - yksi asiakas sinne tai tänne - who cares - not Anssi anyways...

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei siinä mitään arkaa ole, olin vain unohtanut hyväksyä aiemman kommenttisi.

Juppejänis kirjoitti...

No hyvä, jollei ole - mutta pidin huomattavan paljon aiemmasta linjastasi, että et käyttänyt mitään keinotekoisia makeutusaineita valmisteissasi poiketen näin positiivisesti eduksesi muista urheiluravinnevalmistajista.

Ilmeisesti yhteiskunta on turrutettu siihen ajatukseen, että kaikissa tuotteiss on keinotekoisia makeutusaineita, mutta olisin toivonut, että olisit pitänyt valikoimissasi edes joitakin tuotteita, joihin ei ole tungettu kloorattuja hiilivetyjä.

Jotenkin luulisin, että tätä linjaa arvostavia löytyisi minun lisäkseni muitakin.