Hae tästä blogista

torstai 17. kesäkuuta 2010

Lukijakommentti: Protein Pudding














Raportti suklaa proteiini vanukkasta. Ihan mukavan makuistahan tämä puddingi oli. Suurin pelko oli että tuote maistuu täsmällee perinteiselle suklaaproteiini jauheelle eli iloinen vanukashetki olisi päättynyt saman tein ylen antamiseen. Sekoittovuus lusikalla vispaten ihan hyvää luokkaa joten suuria sattumia ei valmiiseen tuotteeseen jäänyt. Lievän pettymyksen toi kuitenkin valmiin tuotteen koostumus, joka lähenteli enemmänkin liian vähään nesteeseen sekoitettua proteiinijauhetta tai jugurttia kuin venyvää hyytelömäistä vanukasta. Sellaista se ei ollut. Kokonaisuudessaan tuote kuitenkin miellytti. Lähinnä ajatus hiilarittomasta välipalasta rasvanpolttajaisissa on lähellä sydäntä. Lisäksi rohkeus kokeilla uusia rohkeita ideoita on pelkästään komeeta. Arvosana 8,5.

Protein Pudding -valmisteen pitää antaa jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Olemme tänään tehneet firman jääkaappiin kasan näytesatseja ja parin tunnin päästä tuote on kyllä vanukasta, eikä muistuta koostumukseltaan liian pieneen nestemäärään sekoitettua proteiinijauhetta. Protein Pudding ei ole kuitenkaan niin hyytelömäistä, kuin monet valmisvanukkaat. Hyytelöitymistä voit lisätä antamalla tuotteen jähmettyä jääkaapissa useamman tunnin. Yhteen annosmitalliseen kannattaa sekoittaa vain n. 1 dl maitoa.

PS. Protein Pudding -maistajaiset noutomyymälässä tänään ja huomenna. Tervetuloa!

Ei kommentteja: