Hae tästä blogista

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kiekonheiton hallitseva Suomen mestari Mannistalliin


Teksti: Mikko Kyyrö

Moi! Nimeni on Mikko Kyyrö ja olen 29-vuotias kiekonheittäjä Tuusulasta. Urheiluseurani on Keravan Urheilijat. Ennätykseni kiekonheitossa on 64,14 m ja olen hallitseva Suomen mestari.

Kauden 2010 tavoitteeni ovat Euroopan mestaruuskilpailuissa Barcelonassa, missä tavoittelen finaalipaikkaa. Toisena tavoitteenani on uusia Suomen mestaruus. Tähän mennessä olen käynyt kolme kisaa, joista kahdessa ylitin EM-kisarajan 61,90m. Paras tulos on tähän mennessä 62,30 m, joka on kauden kotimainen kärkitulos. Seuraava kisani on Euroopan joukkuemestaruuskilpailut Norjan Bergenissä 19.-20.6. Suomi kilpailee tänä vuonna Superliigassa, joten vastaan tulee suurin osa euroopan parhaista kiekonheittäjistä. Kilpailu on mitä parasta harjoitusta EM-kisoja varten, jos minut sinne aikanaan valitaan.

Manninen Nutraceuticals -ravintolisistä minulla on tällä hetkellä käytössä palautusjuomana Anabolic Overdrive 2, johon lisään hyppysellisen sekä CMPure:a että Pro-CK:ta. Tässä vaiheessa kautta kovien heittojen osuus kokonaisheittomäärästä on suuri ja samalla myös kilpaillaan, joten on tärkeää saada käytettävät energiavarastot täytettyä heti harjoituksen tai kilpailun jälkeen. Tällä juomasekoituksella se onnistuu erinomaisesti. Lisäksi käytän kovan harjoituksen tai kilpailun yhteydessä ThermoCut -valmistetta, en niinkään rasvanpolttoon, vaikka siihen olisi ehkä tarvetta, vaan nostaakseni suorituskykyni parhaalle mahdolliselle tasolle.

Palataan asiaan Norjan kilpailun jälkeen!

Ei kommentteja: