Hae tästä blogista

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Manninen Nutraceuticals Oy tuotekehityslabrassa ei ole laiskoteltu!
Uusia, tieteellisesti kehitettyjä formuloita pukkaa ulos kuin sieniä sateella. Protein Pudding -vanukasvalmiste on nyt siis myynnissä. Tämä siis tiedoksi niille, jotka ovat viime viikot asuneet luolassa. Sama koskee suklaanmakuista HydroISO -heraproteiini-isolaattia.

Noutomyymälässä voit maistella myös ProMax-6 -proteiinisekoitusta ja MyoRx -ateriankorviketta. Kermakeksinmakuinen ProMax-6 aivan on käsittämättömän hyvän makuista, mutta sitä on enää hippusellinen jäljellä. ProMax-6 sisältää kuutta eri proteiinin lähdettä ja ei lainkaan lisättyä sokeria tai aspartaamia. ProMax-6 valmisteesta tehty proteiinipirtelö on mukavan paksua. MyoRx on uuden sukupolven korkeaproteiininen, matalan glykeemisen indeksin omaava ateriankorvikevalmiste. MyoRx:n hiilihydraatit tulevat täysjyväkaurasta ja isomaltuloosista (Palatinose). Lisäinfoa isomaltuloosista löydät täältä. MyoRx sisältää myös kliinisesti testattua konjugoitua linolihappoa (Clarinol), keskipitkiä triglyseridejä (MCTs) ja Aminogen -entsyymisekoituksen. Myös MyoRx:stä tulee paksumpaa pirtelöä, kuin tavanomaisista proteiinijauheista.

Lähipäivinä voit maistella noutomyymälässä myös herkullisen makuista, ultranopeasti imeytyvää BCAA -imeskely/pureskelutabletti, joka imeytyy suoraan suun limakalvoilta. Hulppeat 2500 mg lääkelaatuisia haaraketjuisia aminohappoja per tabletti. Tuotteen nimi on Buccal BCAA.

Tämä on kuitenkin vasta alkusoittoa. Pysy siis kuulolla!

Ei kommentteja: