Hae tästä blogista

sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Fire Storm FAQ


Mitä Fire Storm sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

Fire Storm sisältää tieteellisesti kehitetyn sekoituksen termogeenisiä ja lipolyyttisiä ainesosia. Fire Storm siis lisää energiankulutusta ja tehostaa rasvavarastojen mobilisointia energiantuottoon.* Tällä hetkellä vielä julkaisemattoman tutkimuksen mukaan yksi Fire Storm -annos (3 kapselia) lisää energiankulutusta noin 250 kcal. Seuraavassa esitellään lyhyesti tuotteen keskeisimmät aktiiviaineet.

Kofeiini
Kofeiinin termogeeninen ja lipolyytinen vaikutus yksinään käytettynä on minimaalinen. Kofeiini kuitenkin tehostaa muiden termogeenisten/lipolyyttisten yhdusteiden vaikutusta. Lisäksi kofeiini vaikuttaa positiivisesti sekä mentaaliseen että fyysiseen suorituskykyyn.

Vihreäteeuute
Vihreäteeuutteen keskeinen vaikuttava aine laihdutuksen kannalta on epigallokatekiinigallaatti (EGCG). Fire Storm -valmisteen huippulaadukas vihreäteeute sisältää 50 prosenttia EGCG:tä ja yhteensä 90 prosenttia katekiineja. Katekiinit, erityisesti EGCG, estävät katekoli-o-metyylitransferaasi -nimisen entsyymin toimintaa. Kyseisen entsyymin keskeinen funktio on noradrenaalinin hajoittaminen, joten sen esto johtaa suurempaan noradrenaliinivasteeseen. Noradrenaliini on tärkein "rasvanpolttohormoni", joka lisää tehokkaasti lipolyysiä (varastorasvojen hajotusta).

Forskoliini
Coleus forskohlii -kasvista eristettävä forkoliini toimii elimistössä välittäjäaineena. Forkoliinin lisää syklistä AMP:tä, joka taas lisää rasvavarastoja purkavan lipaasientsyymin aktiivisuutta. Kansasin yliopiston tutkijat selvittivät forskoliinin vaikutuksia ylipainoisilla koehenkilöillä kolmen kuukauden kestoisessa lumekontrolloidussa tutkimuksessa. Tutkijat raportoivat forskoliinin vähentävän merkitsevästi rasvakudoksen määrää lumevalmistetta saaneisiin koehenkilöihin verrattuna. Lisäksi forskoliini lisäsi lihasmassaa ja nosti merkitsevästi testosteronitasoja. Voit tutustua ko. tutkimusartikkeliin napsauttamalla tästä.

Evodiamiini
Fire Storm sisältää huippulaadukasta Evodia Fructus -kasviuutetta, josta 98 prosenttia on evodiamiinia. Evodiamiinin on osoitettu stimuloivan katekoliamiinien (esim. noradrenaalinin) eritystä. Eläinkokeissa evodiamiinin on havaittu vähentävän rasvan kertymistä ja painonnousua (esim. Kobayashi ym. 2001).

Vadelmaketoni
Vadelmaketoni on kemialliselta rakenteeltaan hyvin synefriinin kaltainen. Vadelmaketoni lisää noradrenaliinin aikaansaamaa lipolyysiä rasvakudoksessa. Eläinkokeissa vadelmaketonin on havaittu estävän rasvan varastoitumista sekä rasvakudoksessa että maksassa (Morimoto ym. 2005).

Teobromiini
Teobromiini (kreik. theos, "jumala" ja broma, "juoma") on piristävä alkaloidi, jota on mm. kaakaopuun siemenissä. Teobromiinin uskotaan olevan kaakaon/suklaan mielialaa parantavan vaikutuksen takana.

Bioperine®
Tämä piperiiniä sisältävä kasviuute ei ole varsinainen aktiiviaine, vaan se tehostaa muiden ainesosien hyväksikäyttöä. Lue lisää patentinhaltijan kotisivulta.

Cayennepippuri
Cayennepippuri on kuivatusta, hyvin voimakkaan makuisesta punaisesta chilipaprikasta valmistettu jauhe. Cayennepippuri lisää termogeneesiä.

Fire Storm sisältää myös E-vitamiinia.

Yhdessä Fire Storm purkissa on 120 kapselia. Fire Storm tuotteessa käytetään AbsorbSure™ Liquid Cap -teknologiaa, jossa tuotteen vaikuttavat aineet ovat nestemäisessä muodossa kapselin sisällä. Tämä takaa nopean ja tehokkaan imeytymisen.

Miten Fire Storm -valmistetta käytetään?

Aloita tuotteen käyttö yhdellä tai kahdella kapselilla toleranssin testaamiseksi ja nosta annostusta vähitellen maksimikerta-annokseen (3 kapselia). Nauti kapseleiden oton yhteydessä vähintään lasillinen vettä.

Missä Fire Storm valmistetaan?

Fire Storm valmistetaan FDA:n rekisteröimässä lääketehtaassa Yhdysvalloissa. Tuotteen valmistuttaja on Optimal Results, Inc. ja maahantuoja Suomessa on Manninen Nutraceuticals Oy.

Sisältääkö Fire Storm laktoosia, gluteiinia tai makeutusaineita?

Fire ei sisällä lainkaan laktoosia, gluteiinia tai makeutusaineita.

"Optimal Results" is a registered trademark of Optimal Results, Inc., NY, USA. Used with permission by Manninen Nutraceuticals Oy. "Bioperine" is a registered trademark of Sabinsa Corporation.

*Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitoon, ehkäisyyn tai diagnosointiin.

VAROITUKSET: Korkea kofeiinipitoisuus. Ei lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Tuotetta ei ole tarkoitettu minkään sairauden ehkäisyyn, parantamiseen tai diagnosointiin. Älä käytä tuotetta, jos sinulla on joku sydänsairaus, kohonnut verenpaine, aivoverenkiertohäiriö, kilpirauhasen liika- tai vajaatoiminta, virtsaamisvaikeuksia, mahahaava tai kärsit vaikeaksi (painoindeksi >35) tai sairaanloiseksi (painoindeksi >40) luokitellusta ylipainosta. Älä käytä tuotetta, jos kärsit unettomuudesta, ahdistuksesta tai hermostuneisuudesta. Käyttäessäsi tätä tuotetta vähennä selvästi muiden kofeiinipitoisten tuotteiden, kuten kahvin, teen ja energiajuomien, käyttöä. Tätä tuotetta ei saa käyttää yhdessä alkoholin kanssa. Jos tuotteen käyttö aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten päänsärkyä, sydämentykytystä tai unettomuutta, lopeta käyttö välittömästi ja ota yhteyttä lääkäriisi sekä tuotteen markkinoijaan tuotepalautuksen sopimiseksi. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytä tuote lasten ja koirien ulottumattomissa (koiran aineenvaihdunta ei kykene käsittelemään tuotteen sisältämää teobromiinia).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tohtiiko tätä tai muita luontaistuotekaupan diettibuustereita nappailla entiseen malliin ennen kuin tulee lisätietoa Hydroxycutin kiellon syistä. Samoja aineitahan näissä käytetään, eikö? Onko sulla näkemystä, miksi tämä olisi turvallinen tuote mutta Hydroxycut ei?