Hae tästä blogista

lauantai 2. toukokuuta 2009

Appelsiini vai sitruuna-lime MyoReco?


















Edit: En malttanut olla testaamatta tuota limearomia saman tien pikkusatsiin. Kyseessä ei ole ollut varsinainen koe-erä, sillä heittelin t-lusikalla aineosat palttirallaa määrinä kuppiin ja siihen päälle nokare aromia. Hyvin tulee maku esiin, mutta aromin määrä oli kyllä selvästi suurempi kuin mitä se olisi ollut varsinaisessa sekoitussatsissa. En kuitenkaan ruvennut tekemään enempää koesekoituksia, sillä appelsiini- ja sitruuna-limearomien näytteet ovat tulossa maanantaina, ja melkoin harvoin tällaisissa tuotteissa käytetään pelkkää limeä. Eli todelliseen testaukseen laitetaan sitten appelsiini ja sitruuna-lime. Kumpaa sinä haluaisit ostaa?

Alkuperäinen kirjoitus: Testaamme huomenna uutta limearomia MyoReco -palautusjuomavalmisteeseen. Toivottavasti antaa paremmin makua kuin tällä hetkellä käytössä oleva metsämarja-aromi. Sisältö tulee muutoin pysymään samana. Jos limenmakuinen testierä osoittautuu onnistuneeksi, korvaamme sillä metsämarjan. Tähän menee kuitenkin vähintään 4 viikkoa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulisiko samat maut myös HydroIsoon?

Anonyymi kirjoitti...

Todennäköisesti, mutta HydroISO -valmisteeseen pitäisi laittaa myös hieman makeutusainetta, kun siinä ei ole hiilareita antamassa makeutta.
AM

Hapa kirjoitti...

Min ulle ainakin sopii, kunhan ei tule "ällö" makeata kuten jotkun jenkki protskut.