Hae tästä blogista

sunnuntai 3. toukokuuta 2009

HydroISO FAQ














Mitä HydroISO sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

HydroISO:n ainoa varsinainen ainesosa on entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti. Heraproteiini on eristetty ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM). HydroISO sisältää myös hyvin pienen määrän soijalesitiiniä emulgointiaineena (tekee jauheesta helposti nesteeseen liukenevan). HydroISO on saatavilla 2 kg:n purkissa ja 5 kg:n paperisäkissä.

Miten HydroISO eroaa halvoista heraproteiinivalmisteista?

Ensinnäkin, HydroISO on heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90 %). Vastaavasti laktoosin ja rasvan määrä on minimaalinen (molempien pitoisuus n. 1 %). Toiseksi, HydroISO on entsymaattisesti hydrolysoitu (esipilkottu), joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen HydroISO soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun.

Australialaistutkijat vertasivat hydrolysoidun heraproteiini-isolaatin ja kaseiinin (maidon pääasiallinen proteiini) kokeneilla voimailijoilla kymmenen viikon harjoitusjakson aikana (Cribb et al. 2006). Tulokset osoittivat, että hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti tehoaa paremmin voimaharjoittelun yhteydessä kuin kaseiini. Tarkkaan ottaen rasvattoman massan lisäys heraryhmässä oli noin 5 kiloa, kun se taas kaseiiniryhmässä oli alle kilon. Lihasvoiman kasvu oli myös heraryhmässä merkitsevästi suurempaa kuin kaseiiniryhmässä. Mielenkiintoista oli se, että heraryhmässä myös kehon rasvojen määrä väheni merkitsevästi (-1.5 +/- 0.5 kg vs. +0.2 +/- 0.3 kg).

Eikös proteiinihydrolysaatit maistu yleensä varsin pahalle?

Kyllä, mutta HydroISO:n valmistuksessa käytetään huippumodernia proliinispesifistä debittering -menetelmää, joka saa aikaiseksi neutraalinmakuista heraproteiinihydrolysaattia. Ko. menetelmä hyödyntää proliinispesifisiä ekso- ja endopeptidaaseja, sillä hydrolysaatin kitkerä maku johtuu lähinnä proliinitähteistä.

4 kommenttia:

Hapa kirjoitti...

...Tuote vaikuttaa todellakin hyvältä ! mutta onko HydroIso a saatavilla maustettuina, esim se Appelsiini-Lime ?

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole saatavana maustettuna.
AM

mlae kirjoitti...

Heipähei Manni-Anselmi, tiukka kysymys, eli jo monen suulta saa kuulla ja nähdä, että palkkari ei tarvi hiilareita lainkaa... siis heidän tarkoituksenaan on saada rasva palamaan mutta muuten keho palautuneeksi.

Minua epäilyttää tämä luulo, että hiilarit saa jättää pois ja heidän käytössään on vielä ollut herakonsentraatti-tyyppiset heravalmisteet eli hitaasti imeytyvät. Oman tietoni mukaan hydrolosoidut hera-isolaatit antavat insuliinipiikin ilman hiilareita eli tarvisiko siispä jos palautusjuoma on tätä hydro-ISOa, käyttää enää Osmo-pure:a?

Niin ja palautuvatko he todellakin tieteellisestikin, jotka nauttivat hera-konsentraatti -palkkarinsa ilman hiilareita? Kaloreita juomat toki sisältää mutta onko niistä palauttajiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisiko tuotteen prosessoinneista ja ym. heran alkuperistä antaa mitään tietoa? Onko tuotteen "puhtaudesta" mitään sertifikaattia? Tulossa kenties? Kiitoksia vastauksista!