Hae tästä blogista

perjantai 15. toukokuuta 2009

Muscle Protein FAQMitä Muscle Protein sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

Muscle Protein sisältää sekoituksen maidosta saatavia proteiineja sekä lisättyjä aminohappoja. Mansikan- ja vaniljanmakuinen Muscle Protein sisältää seuraavia ainesosia lueteltuna painon mukaan alenevassa järjestyksessä: ultrasuodatettu heraproteiinikonsentraatti, mikrosuodatettu heraproteiini-isolaatti, misellaarinen kaseiini, maitoproteiini-isolaatti, tauriini, kreatiinimonohydraatti (Creapure), L-glutamiini, L-leusiini, L-isoleusiini, L-valiini, luontaiset ja keinotekoiset aromit, trikalsiumfosfaatti, makeutusaine (sukraloosi). Suklaanmakuinen Muscle Protein sisältää lisäksi vähärasvaista kaakaojauhetta.

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g jauhetta:
Proteiinia 76 g*
Hiilihydraatteja 14 g
Rasvaa 6 g
*josta lisättyjä aminohappoja 7 g

Muscle Protein on saatavilla 2 kg:n pakkauksessa. Herkulliset makuvaihtoehdot ovat mansikka, vanilja ja suklaa. Heinäkuussa myyntiin tulee myös cookies and cream.

Mitä on misellaarinen kaseiini?

Kaseiini eli "juustoproteiini" on maidon pääasiallinen proteiinikomponetti. Misellaarinen kaseiini ja urheiluravinteissa usein käytetty kalsiumkaseinaatti eroavat toisistaan melkein kuin yö ja päivä. Misellaarinen kaseiini on luonnollisessa muodossa ja valmistuksessa ei käytetä mitään kemikaaleja. Sen sijaan kaseinaatin nimi tulee siitä, että sen orgaanisia happoja (aminohappja) on pH-muokattu alkaalisella mineraalilla, jolloin muodostuu happojen vesiliukoisia suoloja. Tämän jälkeen siitä ei voi enää ikinä muodostua misellaarista kaseiinia. Misellaarinen kaseiini on hyvin antikatabolinen proteiini eli se siis estää lihasproteiinien hajoamista (esim. Boirie ym. 1997), mutta se ei stimuloi anaboliaa yhtä tehokkaasti kuin nopeasti imeytyvät heraproteiinit.

Missä Muscle Protein valmistetaan?

Muscle Protein valmistetaan maailman suurimmassa proteiinijauhetehtaassa, joka on mm. GMP certified, NHP certified, EU certified ja Dairy certified. Tuotteen valmistuttaja on Optimal Results, Inc. ja maahantuoja Suomessa on Manninen Nutraceuticals Oy.

Sisältääkö Muscle Protein laktoosia, soijaa, gluteiinia tai makeutusaineita?

Muscle Protein sisältää jonkin verran laktoosia, joten tuote ei sovellu kaikille laktoosi-intolerantikoille. Muscle Protein ei sisältää lainkaan soijaa tai gluteiinia. Makeutusaineena on sukraloosi.

"Optimal Results" is a registered trademark of Optimal Results, Inc., NY, USA. Used with permission by Manninen Nutraceuticals Oy.

PS. Muscle Protein on tutustumistarjouksessa verkkokaupassa.

4 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Paljonko tässä on tarkalleen laktoosia per 100g?
Aiheuttaako misseellarinen kaseiini tavallista herkemmin oireita herkkävatsaisille?

Anonyymi kirjoitti...

Tarkastan tarkan laktoosipitoisuuden USA:sta. Käsittääkseni misellaarinen kaseiini sopii hyvin "herkkävatsaisille" (jos tällä ei siis tarkoitettu laktoosi-intol.)

AM

J - P kirjoitti...

Tervehdys, aiheena kreatiini tässä "Muscle Protein:ssa" eli montako grammaa tätä on tarkalleen annoksessa (1 scoop)? Omistan jo kyseistä pussin ja ei lue missään tarkkaa arvoa kreatiinista...

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän aineesta johtuu kun ei kestä maha yhtään tuota muscle proteinia? Muista jauhoista ei vastaavia oireita ole koskaan ollut...