Hae tästä blogista

tiistai 2. joulukuuta 2008

Laktoosimäärät, lisäaineet, allergeenit yms.

Alla informaatiota Manninen Nutraceuticals tuotteiden laktoosimääristä, lisäaineista, allergeeneistä ynnä muusta sellaisesta.

Seuraavat tuotteet ovat laktoosittomia ja lisäaineettomia:
CMPure, GLNPure, BetaPure, JOGE, OsmoPure, Glucosamine ja LeuPure.

Laktoosia sisältävien tuotteiden keskimääräinen laktoosimäärä 100 grammassa jauhetta:
Whey Overdrive 3 g, HydroISO 1 g, MyoReco 0,7 g.
Anabolic Overdrive -valmisteen koostumus muuttuu lähiaikoina. Uuden formulan laktoosipitoisuus on minimaalinen ja se tullaan merkitsemään etikettiin. HydroPure jää kokonaan pois valikoimasta. Myös IronBar2 sisältää hieman laktoosia. Tarkka määrä ilmoitetaan lähipäivinä.

Seuraavat tuotteet sisältävät ainoana lisäaineena soijalesitiiniä:
Whey Overdrive, maustamaton HydroISO, MyoReco.

Muut lisäaineita sisältävät tuotteet:
IronBar2: säilöntöaineena sorbiinihappo, väriaineena uuskokkiini, hapettumisenestoaineina askorbiinihappo ja kalsiumlaktaatti. Uuskokkiini voi aiheuttaa yliherkkyysoireita henkilöillä, jotka ovat allergisia salisylaateille (esim. Aspirin).
EnergyTube: happamuudensäätöaineena sitruunahappo, väriaineena karamelli, makeutusaineina aspartaami ja natriumsakkariini.
Neuro Overdrive: makeutusaineena aspartaami ja väriaineena kurkumiini.
Appelsiini-lime HydroISO: makeutusaineena aspartaami ja väriaineena kurkumiini.
Anabolic Overdrive (uusi formula): makeutusaineena aspartaami ja väriaineena kurkumiini.

Muuta:
Kaikki Manninen Nutraceuticals tuotteet ovat gluteenittomia ja hiivattomia. Tuotteissa käytetyt heraproteiinit valmistetaan lehmän maidosta EU:ssa. OsmoPure, MyoReco, Anabolic Overdrive (uusi formula) ja Neuro Overdrive -valmisteiden sisältämät glukoosipolymeerit valmistetaan maissista. Glucosamine valmistetaan kuoriäyriäisten kuorista. IronBar2 saattaa sisältää pähkinäjäämiä. EnergyTube ja Neuro Overdrive -valmisteissa on korkea kofeiinipitoisuus, joten niitä ei suositella lapsille, raskaana oleville tai kofeiiniherkille henkilöille.

Ei kommentteja: