Hae tästä blogista

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Mansikka HydroISO














HydroISO - The Ultimate Combination of Taste and Performance!

Mitä mansikanmakuinen HydroISO sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

Mansikanmakuisen HydroISO:n ainesosat ovat entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti, soijalesitiini (emulgointiaine), luontainen mansikka-aromi, punajuurijauhe (väriaine) ja sukraloosi (makeutusaine). Soijalesitiini tekee jauheesta helposti nesteeseen liukenevan.

Mansikanmakuisen HydroISO:n keskimääräinen ravintosisältö per 100 g: proteiinia 89,5 g, hiilihydraatteja 1,3 g ja rasvaa 1 g.

HydroISO:a myydään 1,8 kg:n muovipurkissa. Purkissa on 30 g:n mittalusikka. Yhdessä tukkulaatikossa on 6 purkkia.

Miten HydroISO eroaa halvoista heraproteiinivalmisteista?

Ensinnäkin, HydroISO on ristivirtaukseen perustuvalla mikrosuodatuksella (CFM) puhdistettua heraproteiini-isolaattia, joten sen proteiinipitoisuus on erittäin korkea (n. 90 %). Vastaavasti laktoosin ja rasvan määrä on minimaalinen. Toiseksi, HydroISO on entsymaattisesti hydrolysoitu (esipilkottu), joten elimistö hyödyntää sitä erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Näin ollen HydroISO soveltuu erityisen hyvin nautittavaksi ennen ja jälkeen harjoittelun.

Australialaistutkijat vertasivat hydrolysoidun heraproteiini-isolaatin ja kaseiinin (maidon pääasiallinen proteiini) kokeneilla voimailijoilla kymmenen viikon harjoitusjakson aikana (Cribb et al. 2006). Tulokset osoittivat, että hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti tehoaa paremmin voimaharjoittelun yhteydessä kuin kaseiini. Tarkkaan ottaen rasvattoman massan lisäys heraryhmässä oli noin 5 kiloa, kun se taas kaseiiniryhmässä oli alle kilon. Lihasvoiman kasvu oli myös heraryhmässä merkitsevästi suurempaa kuin kaseiiniryhmässä. Mielenkiintoista oli se, että heraryhmässä myös kehon rasvojen määrä väheni merkitsevästi (-1.5 +/- 0.5 kg vs. +0.2 +/- 0.3 kg).

Eikös proteiinihydrolysaatit maistu yleensä varsin pahalle?

Kyllä, mutta HydroISO:n valmistuksessa käytetään huippumodernia proliinispesifistä kitkeryydenpoisto-menetelmää, joka saa aikaiseksi neutraalinmakuista heraproteiinihydrolysaattia. Kyseinen menetelmä hyödyntää proliinispesifisiä ekso- ja endopeptidaaseja, sillä hydrolysaatin kitkerä maku johtuu lähinnä proliinitähteistä.

Tuotekehityslaboratoriomme työskenteli satoja tunteja erilaisten mansikka-aromien ja makeutusaineiden kanssa täydellisen makureseptin luomiseksi mahdollisimman luonnollisista raaka-aineista. Lopullinen versio sisältää juuri oikean määrän luontaista mansikka-aromia ja sukraloosia. Sukraloosi on keinotekoinen makeutusaine, jonka turvallisuus on dokumentoitu lukuisissa eläin- ja ihmiskokeilla. Itse asiassa sukraloosi ei ole kovinkaan keinotekoinen aine, sillä se valmistetaan pöytäsokerista (sakkaroosista). Emme myöskään halunneet käyttää keinotekoisia väriaineita, vaan lisäsimme jauheeseen hippusen punajuurijauhetta antamaan sille punaisen värin.

Mitä HydroISO EI sisällä?

HydroISO ei sisällä geenimanipuloituja raaka-aineita, hormonihoitoa saaneiden lehmien maitoa, gluteiinia, lisättyä sokeria, aspartaamia, keinotekoisia väriaineita tai keinotekoisia aromeja.

"HydroISO" ja "The Ultimate Combination of Taste and Performance" ovat Manninen Nutraceuticals Oy:n tavaramerkkejä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro.

Koskas saadaan tietää purkin hinta?
että osaa vähän säästää tuotetta varten.

Anonyymi kirjoitti...

Koitahan nopeuttaa prosessia, alkaa entiset loppumaan!