Hae tästä blogista

sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Huhtikuun arvoitus nro 2
Luin just huusissa uusinta Body-lehteä. Kunnon saissea oli siinä "staattista jännistystä" (isometristä voimaharjoittelua) käsitelleessä artikkelissa. Artikkelissa mainitaan mm. seuraavanlainen älyttömyys:

"Nesteen aiheuttama paisuminen ei sinällään kasvata solua, mutta siitä [sen] seurauksena solun pinnan.. testosteroni-reseptorit [androgeenireseptorit] ikään kuin aukeavat enemmän avoimiksi."

Miksi tämä väite on täyttä tuubaa?

Tämä on helppo. Nopein oikea vastaus palkitaan ilmaisella Pro-CK -purkilla. Postaa vastauksesi kommentti-osioon. Käytä rekisteröityä nimimerkkiä/nimeä. Kilpailu päättyy tämän kuun viimeisenä päivänä. Palkintopurkki voidaan noutaa maksutta noutomyymälästä. Se voidaan toimittaa maksutta myös verkkokauppatilauksen yhteydessä. Muussa tapauksessa palkintopurkin saaja maksaa toimituskulut.

Edit 21:56: Aino heitti saman tien oikean vastauksen. Laitatko mailia anssi.manninen@gmail.com niin sovitaan palkintopolitiikasta.

4 kommenttia:

Aino kirjoitti...

Testosteronireseptorit eivät sijaitse solun pinnalla vaan solun sisällä.

Anonyymi kirjoitti...

no eikö tuo "paisuminen" just ole kasvamista?

T:Maukka

Anonyymi kirjoitti...

ton pojun Body-artikkelit on ihan täyttä paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Harvoin luen Body-lehteä, mutta kyseisen kirjoittajan artikkelit ovat kyllä aiemminkin pistäneet silmään väärällä informaatiollaan ja ilmeisesti miehen omalla mutuilulla, vailla faktoja.