Hae tästä blogista

torstai 1. huhtikuuta 2010

Uutuustuotteet ajetaan pikapuolin varastolle!Tuli juuri "vapauttava" puhelu rahtifirmasta. Lupasivat ajaa lavat Oulun terminaalista meidän varastolle tänään klo 16-18. Tämän tarkempaa aikaa eivät pystyneet sanomaan, sillä terminaaleissa on edelleen kasapäin tavaraa jumissa. Anyway, näissä kauan odotetuissa lavoissa ovat Anabolic Overdrive 2, HydroISO banaani, Whey Overdrive 2 suklaa ja Whey Overdrive 2 banaani. Nämä tuotteet on siis jo valmiiksi purkeissa, sillä ne sekoitetaan ja pakataan meidän sopimustehtaassa, eikä Oulussa. Näin ollen tuotteet on heti saapumisen jälkeen myynnissä.

Normaalisti rahtia ei kuljeteta näin myöhään, mutta rahtiliikenne on vielä(kin) hieman solmussa ahtaajalakon vuoksi. Itellan pakettiauto on jo noutanut tämän päivän lähetykset, mutta Itellan jakelukeskukseen voi itsekin käydä viemässä paketteja. Ennen klo 17:00 jätetyt paketit lähtevät vielä tämän päivän kuljetukseen.  Jos lasti ajetaan sisään klo 16:30 mennessä, ehdimme vielä saada uutuustuotteitakin sisältävät paketit tämän päivän kuljetukseen.

Kiitos kaikille asiakkaille kärsivällisyydestä! Ihmeen hyvin porukka on suhtautunut tähän (meistä riippumattomaan) viivästykseen. :-)

Ei kommentteja: