Hae tästä blogista

maanantai 12. huhtikuuta 2010

JOHAN POMPPAS! Osta kaksi Anabolic Overdrive 2 -purkkia ja saat kolmannen ILMAISEKSI!


Osta 2 purkkia Anabolic Overdrive 2 -valmistetta ja saat kolmannen ilmaiseksi! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan. Toimi siis HETI! Siirry tilaamaan napsauttamalla tästä.

Testaa nyt tämän planeetan tehokkain ja parhaimman makuinen palautusjuoma! VAROITUS: Tuoteen tehokas palauttava vaikutus ja superherkullinen maku saattavat aiheuttaa riippuvuutta. Myynnissä olevan tuote-erän parasta ennen on 03/2012, joten käyttöaikaa on rutkasti.

Anabolic Overdrive 2 on huipputehokas palautusjuoma-valmiste urheilijoille ja kuntoilijoille. Anabolic Overdrive 2:n tieteellisesti kehitetty koostumus 1) nostaa lähes välittömästi veren aminohappo-, insuliini, kasvuhormoni- ja IGF-1-pitoisuuksia maksimoiden harjoittelun jälkeisen lihasanabolian; 2) laskee nopeasti veren kortisolipitoisuutta pysäyttäen harjoittelun jälkeisen katabolian eli lihasproteiinien hajoamisen; ja 3) täyttää nopeasti lihasten ehtyneet glykogeenivarastot. Anabolic Overdrive 2 maistuu todella herkulliselta ja liukenee helposti nesteeseen. Anabolic Overdrive 2 ei sisällä laktoosia, geenimanipuloituja raaka-aineita, aspartaamia, keinotekoisia aromeja tai gluteenia.

Ainesosat: entsymaattisesti hydrolysoitu heraproteiini-isolaatti (HydroISO), glukoosipolymeerit (OsmoPure), glukoosi, kreatiinimonohydraatti (Creapure), fruktoosi, L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-glutamiini, L-tauriini, emulgointiaine (soijalesitiini), sitruunahappo, luontainen mustaherukka-aromi, askorbiinihappo, värit (E124, E133), makeutusaine (sukraloosi).

Käyttöohje: Nauti 2 mittalusikallista (n. 84 g) veteen sekoitettuna välittömästi harjoittelun jälkeen.

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:
Energiaa 382 kcal / 1604 kJ
Proteiinia 38 g*
Hiilihydraatteja 57 g
Rasvaa 0,2 g
C-vitamiinia 250 mg (417 %**)
*josta kreatiinia / varav kreatin 5 g
**% päivän saantisuosituksesta / % av det rekommenderade dagsintaget

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella hyvän makuinen tuote! Huonona puolena voimakas vaahtoaminen, vasta 30 min sekoittamisen jälkeen valmis juotavaksi. Täytyy käydä kesken treeniä sekoittamassa valmiiksi.

Anssi Manninen kirjoitti...

Makua on tosiaan kiitelty ympäri Suomen. Huomasimme täälläkin päässä muutama päivä sitten sen vaahtoamisen, kun sekoittaa sheikkerissä. Lusikalla sekoitettaessa ei vaahtoa lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

maku on helvetin hyvä ja sekoittuvuus kans ku teen se lusiklla (asun salin vieressä niin ei jaksa kantaa törrpojö mukana). myös palautuminen on ollut nopeaa..