Hae tästä blogista

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Urheiluravinteet -kirjan 1. kansiluonnos

Not bad?! :-) Vieläkö ku jaksas raapustaa nelisensataa sivua  kansien väliin.. :O Veikkaisin, että kirjasta tulee n. 450-550-sivuinen.

Urheiluravinteet -kirja on selvästi syvällisempi ja yksityiskohtaisempi kuin aiemmat DocendoSport -sarjassa ilmestyneet teokset. Perusfaktat on kuitenkin selitetty rautalangasta vääntäen, joten lukijan on helppo päästä kärryille asiassa kuin asiassa. Lisäksi kirjaan tulee asioihin perehtymistä helpottavia liitteitä. Perusajatuksena on, että lukija rupeaa ymmärtämään asioita "hauki on kala" -tyyppisen pänttäämisen sijaan. Uutta tietoa tulee ulos niin suurella vauhdilla, että keskeisintä on uuden tiedon arviointikyky. Kirjan kaikki luvut arvioidaan useiden asiantuntijoiden toimesta ennen painoon menoa.

Kirjan esittely: Tämä urheiluravinnealan huippuasiantuntijan laatima kirja tarjoaa viimeisintä tietoa urheilijoiden, kuntoilijoiden ja laihduttajien käyttämistä lisäravinteista. Kirja on suunnattu pääasiassa kuluttajille, mutta se soveltuu oheislukemistoksi myös liikuntalääketieteen, liikuntafysiologian ja ravitsemustieteen kursseille sekä hakuteokseksi terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Kirjassa yhdistyvät biologiset perusfaktat, tieteellisiin tutkimuksiin perustuva informaatio ja lukijaystävällinen esitystapa.

Tekijä: Manninen, Anssi

Kustantaja: WSOYpro Oy/Docendo. WSOYpro Oy on Suomen suurin oppimateriaali-kustantaja, joka tuottaa painettuja ja sähköisiä oppimateriaaleja perusopetukseen, lukioon, ammatilliseen koulutukseen ja yliopisto-opintoihin sekä ylläpitää ja kehittää kouluille suunnattua internet-pohjaista sähköisen oppimisen Opit-palvelua. Uusimpana toiminta-alueena olemme syksyllä 2009 aloittaneet koulutuspalvelut opetusalan ammattilaisille.

Tekstin kieli: suomi

Painovuosi: 2010

Tuotteen tiedot: nidottu, pehmeäkantinen

Arvioitu vähittäishinta: 32 euroa

Arvioitu ilmestyajankohta: 30.11. 2010

ISBN: 9789510365892

Kansi: Mainostoimisto Zeniitti

Ei kommentteja: