Hae tästä blogista

sunnuntai 16. elokuuta 2009

BCAA Elite FAQ


Mitä BCAA Elite sisältää ja millaisessa pakkauksessa sitä myydään?

BCAA Elite on herkullinen, kovaa harjoitteleville urheilijoille tarkoitettu aminohapposekoitus. Yksi annos (25 g) sisältää 5 g glutamiinia, 2,25 g leusiinia, 1,5 g valiinia, 1,25 g isoleusiinia, 2,5 g glysiiniä, 0,1 g natriumfosfaattia, 0,1 g kaliumfosfaattia, 0,016 g D-pinitolia ja 0,002 g Bioperine -nimistä valmistetta. Tuotteen aminohapot ovat lääkelaatua (USP). Pakkauskoko on 600 g ja maku trooppinen punssi.

Mitkä ovat tuotteen keskeisimpien aktiiviaineiden funktiot?

Tuotteen sisältämät aminohapot stimuloivat lihasproteiinisynteesiä (anaboliaa) ja estävät lihasproteiinien hajoamista (antikatabolinen vaikutus). Fosfaatit toimivat puskureina happamuutta vastaan, kun taas D-pinitoli ja Bioperine tehostavat muiden ainesosien vaikutusta.

Miten BCAA Elite -valmistetta käytetään?

BCAA Elite -valmistetta kannattaa käyttää lähinnä harjoittelun ympärillä; ennen harjoittelua, harjoittelun aikana ja välittömästi sen jälkeen. Jos harjoittelet yli 1,5 tuntia kerrallaan, voit lisätä mukaan hieman OsmoPure -glukoosipolymeerivalmistetta.

Sisältääkö BCAA Elite laktoosia, gluteiinia, sokeria tai soijaa?

BCAA Elite ei sisällä lainkaan laktoosia, gluteiinia, sokeria tai soijaa.

Missä BCAA Elite valmistetaan?

BCAA Elite valmistetaan Interactive Nutrition International Inc.:n omassa cGMP-sertifioidussa tehtaassa Kanadassa. Interactive Nutrition lienee ainoa urheiluravinneyritys maailmassa, joka valmistaa omassa tehtaassaan kaikki jauheet, kapselit, tabletit ja patukat. Tämä takaa erinomaisen hinta-laatu -suhteen. Interactive Nutrition on Natural Nutrition -nimisen pörssiyhtiön tytäryhtiö. Interactive Nutrition -tuotteiden maahantuoja Suomessa on Manninen Nutraceuticals Oy.

Interactive Nutrition -tuotteet verkkokaupassa

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Terves, kysyn tästä kapseliversiosta, että onko gelatiinia vai puristetta?

Anssi Manninen kirjoitti...

Tietysti gelatiinia. Puristeet on tabletteja, ei kapseleita.