Hae tästä blogista

keskiviikko 26. elokuuta 2009

Naturaali-Hulkki


CBB-kilpailija Utti "Hulkki" Hietalan kommentit koskien lääkeaineiden väärinkäyttöä ovat vähintäänkin mielenkiintoisia:

"Mulla on pitkän aikavälin tavoite kasvaa niin isoksi, vahvaksi ja rasvattomaksi (160 kg, 4 %) kuin vain mahdollista ilman anabolisia lääkeaineita. Rasvan tiristelyyn kelpaa efe[driini]. Muuten siis natulinjalla."

Käyttäköön roinaa ken käyttää. Siitä ei ole kysymys. Mutta lopettakoon Hulkki hyvän sään aikan tuon paskanjauhamisen "natutreenauksesta". Ilman anabolisia? Näille väitteille nauraa naurismaan aidatkin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on sitten ilmeisesti jotain näyttöä asiasta??

Anonyymi kirjoitti...

joo eiköhän tuo hulkki ole natu, mutta treenannut niin monta vuotta että kunto niin hyvä kun nyt on. Siihen pystyy jokainen, joka jaksaa kurinalaista bodarielämää ilman "syrjähyppyjä" monta vuotta putkeen. Ei tule kyllä paino nousemaan enään hirveästi lihaksen muodossa, tökkää kyllä viimeistään siinä iässä kun keho alkaa rapistumaan ja testot laskemaan. Ei siinä enää kova reeni auta vaikka kuinka kovaa treenaisi ja söisi. Ei, ei ilman apuaineita. Ja kehityskin on jo tajuttoman hidasta natuna, kun ikää on tarpeeksi. Hulkki on kova natubodari ja vielä kovempi tulee olemaan lähivuosina, mutta kehitys tökkää jossain vaiheessa.

Anonyymi kirjoitti...

eiköhän toi ole kumminkin vitsinä heitetty... Siis toi 160kg 4% tavoite.

Anssi Manninen kirjoitti...

"eiköhän toi ole kumminkin vitsinä heitetty... Siis toi 160kg 4% tavoite."

Tietysti. Sehän nyt on selvä.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä se sun pointtis siis tässä oli sitten?

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän ko. sitaatti oli otettu?