Hae tästä blogista

sunnuntai 23. elokuuta 2009

Lukijakyssä vitamiini-mineraali -valmisteista


Moro Anselmi-Panda! Mitäs vitskuja ja kivenäisaineita suosittelsit mulle, treenaan salilla erittäin kovaa 4-5 kert viikossa ja aerosista tulee tehtya kerran tai pari viikossa kerrallaan 45 min. Etsin ihan optimaalisa stakkia. Mielellään voisit suositella ihan omasta kaupasta löytyviä tuotteita kun olen tulossa seuraavana super-lauantaina käymään.

Tässäpä suosituksia:

- 1 annospussi/vrk Muscle Vitamin Paks -valmistetta (19,90/30 annosp.)

- 2 tablettia/vrk Vida D-25 μg:tä (9,90/200 tabl.)

Tuossa tulee jo kaikki keskeisimmät katettua. Jos on ongelmia lihaskramppien ja/tai "levottimien jalkojen" kanssa, niin tähän vielä lisäksi yksi annospussi Leaderin Strong Magnesium Citrate -valmistetta ennen nukkumaan menoa (8,90/20 annosp.)

Rautaa ei tarvitse miesurheilijoiden yleensä ottaa erikseen. Siitä on useimmille miehille enemmän haittaa kuin hyötyä. Naiset on sitten ihan eri asia. Pitääkin hankkia ensi viikolla joku hyvä rautavalmiste noutomyymälään, jos sattuu anemisia naisia tupsahtamaan paikalle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro! Miten se lie tuo d-vitskun optimaalinen imeytyminen,kun monet meinaa että pitäs öljymäinen valmiste olla? Vaan jos ottaa tabletin rasvaisen ruoan kera,niin eikö tuon pitäis ajaa sama asia,vai mitä mieltä olet?

Anssi Manninen kirjoitti...

Ei ole merkitystä, kunhan ruokavaliossa on edes jonkin verran rasvaa. Ja hyvin vähärasvaista ruokavaliota ei ole edes mitääj syytä tavoitella.