Hae tästä blogista

lauantai 22. elokuuta 2009

Poliisi takavarikoi Markus Pöyhöseltä steroideja
Poliisi on Ilta-Sanomien mukaan löytänyt ex-pikajuoksija Markus Pöyhösen luota anabolisia steroideja. Hän on saanut syytteen laittomaan tuontitavaraan ryhtymisestä.

Ilta-Sanomien mukaan toistaiseksi ei tiedetä, onko Pöyhönen itse käyttänyt aineita. Hän kertoo löytäneensä steroideja sisältäneen pussukan maastosta ollessaan normaalilla kuntolenkillä. Viranomaiset eivät usko Pöyhösen tarinaa.

Ilta-Sanomien mukaan poliisi löysi Pöyhösen luota kahta tunnettua dopingainetta.

Lehti kertoo, että poliisi löysi aineet vuosi sitten kotietsinnän yhteydessä. Kotietsintä liittyi väitettyyn kunnianloukkausjuttuun.

Kyse on klenbuterolista ja metandienonista. Molemmat ovat urheilukilpailuissa ja kilpailujen ulkopuolella kiellettyjä aineita. Klenbuterolilla on voimakas anabolinen vaikutus. Se suurentaa lihassoluja niiden määrän säilyessä ennallaan.

Oikeusprosessi Pöyhöstä vastaan alkaa ensi vuoden alussa.

Paras saavutus EM-nelossija

Pöyhönen, 30, oli viime vuonna voittamassa Helsingin Kisa-Veikoille 4x100 metrin Suomen mestaruutta. Muutoin hän ei ole viime vuosina juuri kilpaillut.

Kesällä 2002 Pöyhönen ylsi neljänneksi Münchenin EM-kilpailuissa sadalla metrillä. Sen jälkeen hänen uransa on ollut rikkonainen lukuisien vammojen takia. Loppuvuodesta 2006 hän kävi nilkkaleikkauksessa. Pöyhösen ennätys sadalla metrillä on 10,23.


Lähde: Aamulehti, STT

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Löysin lenkillä" Eikö Pöyhönen todellakaan keksinyt mitään muuta. Pöyhösen entinen valmentaja kommentoi, että eihän ne nyt tietenkään omaan käyttöön olleet, koska Pöyhönen on personal trainer. Minä ainakin haluan lääkkeeni personal trainerilta, joka löysi ne lenkkipolulta.

Anssi Manninen kirjoitti...

Eikö teillä päin sitten loju tien varsilla steroidipussukoita? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole vielä löytynyt. Tosin joku sienestäjä oli tämän päivän lehden mukaan löytänyt Lääväkorven metsästä säkillisen pornovideoita ja poliisi tietenkin halusi materiaalin heti tutkittavaksi. Mutta heti kun löytyy säkillinen steroideja, ilmoitan välittömästi asiakkaille. Ihan on jännä nähdä, kuka ehtii ensimmäisenä.