Hae tästä blogista

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Noutomyymälän valikoima turpoaa

Edit 6.8.: Ensi viikolla hyllyssä myös Magnex + B6 (normi- ja poretabletteina), Calci Strong + D3 purutabletteina, Nonsalt, Ubimax ja Echina-Sinkki. Vuoden loppuun mennessä noutomyymälän valikoimassa tulee olemaan n. 500 tuotetta. Tämä on siis vasta alkusoittoa. Niin ja Vida-tuotteita nyt verkkokaupassa.

Edit: 5.8.: Tänään jo toinen asiakas kyseli laktaasivalmistetta. Nämä on näitä "marginaalituotteita", joita ei tule ihan ekaksi hommattua hyllyyn. Mutta korjasin juuri tilanteen. Ensi viikolla hyllyssä kotimaisen lääketehtaan vahva laktaasivalmiste Lactanon 4000 FCCU. Yhden Lactanon-tabletin entsyymimäärä ja -aktiivisuus (4000 FCCU) riittää hyvin pilkkomaan aterian suuriakin laktoosimääriä (väh. 10 g). Tulossa iso (90 tabl.) ja keskikokoinen (30 tabl.) pakkaus.

Perjantaina tai viimeistään maanantaina seuraavat uutuustuotteet noutomyymälässä:

- Vida C-Complex 120 tabl. (C-vit. 500 mg + sitrusbioflavonoideja + acerolauutetta, vain 8,90/purkki)

- Vida Chromium 120 tabl. (200 mcg kromipikolinaattia. Auttaa tutkimusten mukaan sokerinhimoon osalla käyttäjistä. Kakkostyypin diabeetikoilla kromipikolinaatti estää painonnousua sekä parantaa insuliiniherkkyyttä ja verensokerikontrollia)

- Vida Multi Duo 120 tabl. (Hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua nieleskellä Muscle Vitamin Pakkejä tai niille, jotka uskovan pienempienkin pitoisuuksien riitävän. Kyseessä ei ole kuitenkaan multitabs-tyyppinen tuote, sillä mm. C-vitamiinin, E-vitamiinin ja B-ryhmän vitamiinien pitoisuudet ovat selvästi suuremmat)

- Vida D-25 µg 200 tabl. (25 µq D-vitamiinia, hinta alle kympin)

Vida on uusi, erinomaisen hinta-laatu -suhteen omaava vitamiini-mineraali -tuoteperhe. Kotimaisia Vida-tuotteita tulee myöhemmin lisää (mm. NAC ja 5-HTP)

Myös Leaderin CD Opti Meal -ateriankorvikepussit tulee lähipäivinä. Valmistajan tarjoama tuotekuvaus alla.

Toimiva C4 Opti-Meal ateriankorvaaja mahdollistaa nopean, helpon ja terveellisen aterian milloin ja missä vain. Laktoosittomasta ja kuitupitoisesta C4 Opti-Meal:ista saat tarvitsemasi proteiinit ja hiilihydraatit ilman rasvaa.

C4 Opti-Meal:in erikoisuus on aidot marjat sekä lisätty kaurakuitu. Juuri marjat tekevät C4 Opti-Mealista niin hyvänmakuisen ja raikkaan. Saat tarvitsemasi määrän energiaa ja kylläisen olon, joka tekee elämästä miellyttävää myös laihdutuskuurin aikana.

Ravintosisältö per annospussi (65g)
Energiaa 228 kcal / 954 KJ
Proteiinia 35g
Hiilihydraattia 20g
Rasvaa <0,3g
Kaurakuitua 3g

Maku: mansikka

PS. Pankki- ja luottokortit eivät vielä käy maksuvälineeksi noutomyymälässä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääkö siltä että vida tuotteita löytyis jo pe noutomyymälästä?

Anssi Manninen kirjoitti...

Vielä ei ole satavarmuutta. Laitan tähän uuden kommentin, kunhan lähetys perillä.

Anssi Manninen kirjoitti...

Vida-tuotteita nyt noutomyymälän hyllyllä. Samoin C4 Opti-Meal -annospussit.