Hae tästä blogista

maanantai 24. elokuuta 2009

Palkkarit are back


Anabolic Overdrive oli loppuunmyyty pari päivää ja MyoReco pari tuntia, mutta nyt molempia taas tarjolla. Tänään valmistettu MyoReco -tuotantoerä on viimeinen tällä vanhalla makureseptillä. Uusi maku on työn alla.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

..ja minä kun niin tykkään tuosta "metsämarja" mausta ;)

muuten milloin tulee maustettu mannisen protsku, esim HydroISO ?

joku muu maku kuin ne iän ikuiset mansikka, suklaa ja vanilja kiitos:)

Heti tilaan!

Anssi Manninen kirjoitti...

Uuden MyoReco:n maku tulee varmasti lyömään vanhan version. HydroISO:sta testataan ainakin appelsiininmakuista ensi viikolla. Whey OD:stä ilmeisesti lanseerataan suklaa, mansikka ja banaani. Näiden hinnat tulee olemaan n. 15 % korkeampia kuin maustamattoman, mutta maut on TOSI hyviä.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa! Pistän hydroISON maustettuna heti tilaukseen..+15% noihin hintoihin ei ole mitään, kun sa mausteetkin samaan :)

Anssi Manninen kirjoitti...

HydroISOa porukka käyttää pääasiassa harjoittelun ympärillä ja silloin usein halutaan sekoittaa prodejauhe veteen, kun ei haluta maidon kaseiinia "lillumaan" mahalaukkuun. Tämän vuoksi HydroISO tulee ulos hedelmäisinä/marjaisina makuina (appelsiini, vadelma jne.). Erilaisia makuja testataan ensi viikolla. Uusia makuaj väännetään aromifirman asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä eli maut tulevat olemaan TODELLA HYVIÄ.

Whey Overdriveen tulee sitten perinteisiä makuja eli suklaa, mansikka ja banaani (tai vanilja).

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen tykännyt sekoittaa Whey Overdrivea n. puolet tuoremehua ja puolet vettä palkkariksi, ja toki välipalaksikin. Osaatko sanoa miten tuollainen täysmehutiivisteestä uitettu mehu vaikuttaa proden imeytyvyyteen?

Juha