Hae tästä blogista

torstai 13. toukokuuta 2010

Christerin luentoa kuuntelemassa


Christer Sundqvist (kuvassa 2. vas.) soitti tänään klo 16:52 ja kutsui minut kuuntelemaan Kempeleeseen suosittua ravintoluentoaan, joka alkoi jo 17:30. Piti vielä nopeasti saada pari asiaa tehtyä ja klo 17:10 soitin Christerille takaisin, että missä se luentopaikka tarkkaan ottaen olikaan. Helvetinmoisella kiireellähän sinne piti lähteä. Chrysler tulille klo 17:18 ja moottoritien ohituskaistaa vimmatusti Kempeleeseen. Yhdessä vaiheessa hälytystilassa ollut ambulanssi oli tien tukkona, mutta muuten matka sujui rivakasti. Myöhästyin vain pari minuuttia.

Melko vähän oli porukkaa luentosalissa, kun helatorstain helteet pitivät ihmiset ulkona. Luento oli kuitenkin ihan mielenkiintoinen ja leikkimieliset välijumpat olivat hauskoja. Sain myös lahjaksi Christerin uuden kirjan Sietämätön leveys (Suomen urheiluliiton julkaisut 2010), johon tutustun tarkemmin viikonlopun aikana. Kirjoitan teoksesta sitten arvion myös blogiini.

Luennon osalta todettakoon, että ihan hyvä peruspaketti ravitsemuksen ja terveyden välisistä yhteyksistä "taviskuuntelijoille". Pieni breikki puolivälissä olisi kuitenkin paikallaan. Itsellä ainakin "luuhanuri" rupesi puutumaan puolen välin paikkeilla.

Kuva: Mediuutiset (Suomen Akatemian hiilihydraattikeskustelusta)

Ei kommentteja: