Hae tästä blogista

maanantai 24. toukokuuta 2010

Mikan matka penkkipunnerruksen SM-kisoihin - Viikko 2


Teksti: Mika Haapalainen

Toinen viikko lähti takapakkia ottaessa sikäli, että allergian vuoksi keuhkot sanoi sopimuksen irti. Tiistaina lääkäri sanoi, että työt tässä ammatissa on nyt sitten tehty ja aletaan laittamaan lääkitys kohdalleen sekä uutta uraa miettimään. Tiistain aikana keuhkojen toimivuus oli alimmillaan 23 % siitä mitä pitäisi olla, mutta keskiarvo oli 50 %:n luokkaa. 4 päivän treenitauon jälkeen keskiviikkona menin allergianuhaisena varovaisin mielin kokeilemaan penkkiä ja sehän kulki paremmin kuin aikoihin. Vastoin aiempia lupauksia joitain sarjatuloksiakin. Superina tein penkkiä ja lattiapenkkiä uuden kierron jatkuessa 2 min palautuksella.

Penkki: 2 X 10 X 90  2 X 8 X 110  1 X 6 X 130  1 X 4 X 150

Lattiapenkki: 2 X 10 X 60  2 X 8 X 90  1 X 6 X 100  1 X 6 X 120

Ja päälle vielä pumppisarja 100 X 19

Seuraavaksi siirryin ristitaljaan hakemaan puristusta 4X25X35kg 1X25kg loppuun asti ja jossain 45-50 toiston väliin meni sekaisin laskuissa ja kipukynnyksen kanssa taistellessa. Vatsalihaksia tangosta roikkuen ja rutistuksia, sitten sai kelvata, ettei happi lopu kokonaan.

Torstaina tahkosin olkapäitä ja hauista kevyesti pitkillä sarjoilla 20-25 toistoa. Jos ei jaksanut niin pienemmällä painolla jatkettiin. Perjantai ja lauantai taas levätessä allergisen nuhan pahetessa. Tieten lastenrattailla oli pakko pitkiä lenkkejä tehdä, kun ei osaa olla tekemättä mitään.

Sunnuntaina taas oli rintatreeni ja penkki kulkee mallikkaasti.2X omapaino ja prikat päälle ei painanut mitään. Koska happi ei kulje kunnolla vieläkään ja jalkapäivää ei kevyesti osaa tehdä niin mavet ja kyykyt jää ensi viikolle. Toivottavasti lääkekuuri tepsii piakkoin, niin saisi poskiontelontulehduksenkin kuriin.

Kummallisen idean sain alkaa tutkimaan myös cbb-maailman mahdollisuuksia. Kotona ideaa lähinnä pidettiin hullutuksena, mutta mielenkiinto heräsi. Painon kanssa voisi tulla ongelmia voimailulajin kanssa, varsinkin kun kaikkia periaatteita vastaan joutuisi pudottamaan rasvatonta massaa. pituutta on 170 cm ja saisin painaa näin ollen max 72 kg ja nyt rasvaton massa on 73-74 kg ja oma paino on nyt sen 79kg En tiedä kuinka rasvattomia kisailijat ovat, mutta mulla ainakin on ylimääräistä varsinkin vatsan seudulla ja aika reilusti vielä? Joko InBody-mittarit valehtelee tai mulle on käynyt joku pumppaamassa heliumia sisuksiin nukkuessa? Pitäisi varmaan käydä kysymässä joltain fiksummalta, kuten Savolaisen Markolta olisiko mitään realistisia mahiksi, koska enää en lähde vain kokeilemaan mitään tällä iällä. Kova hinku joihinkin Raw-kisoihin olisi jo mennä vaikka maksimihuipun laskin vasta heinä-elokuun välille. Penkkipaitaa on katseltu vähän joka päivä, mutta lasten vaipatkin maksaa, eikä tietoa milloinka töihin taas pääsee, niin pihtaillaan vielä tovin aikaa. Ja hyvähän se on ostaa sellainen, mitä ei tarvis heti kaupitella eteenpäin uuden toivossa.

Ei kommentteja: