Hae tästä blogista

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Mikan matka penkkipunnerruksen SM-kisoihin - Viikko 1Teksti: Mika Haapalainen

Eka päivähän se ei sitten ollut taaskaan kovin mieluisa kokemus, onneksi kuitenkin välipäivä salilta. Vanne puristi päätä ja seinät painoi vatsaa kasaan kuin paraskin koiranruoka-nappuloiden tekokone. Tiistai aamuna olo olikin jo ihan kiva. Dieselveturi meiningillä painettiin kokopäivä töissä ja treenitkin kulki paremmin kuin osasin odottaa. Räjähtävyys liikkeissä oli yhtä kaukana kuin kykloopin silmät toisistaan. :-) Painot kuitenkin kummasti nousi toinen toisensa jälkeen kuin hidastetusta elokuvasta muodostaen sarjoista piinallisen pitkiä. Keskiviikko oli jo Duracelpupumaassa elämistä! Mikään ei painanu mitään!! Virtaa enemmän kuin Batterytehtaan kaikissa purkeissa yhteensä. Koko loppuviikko menikin todellisessa ekstaasissa. Onnellinen olo yhdistettynä tehokkaasti nukuttuihin 3-5 h lapsenhoitoyöuniin. Painokin tipahti heti sen totutun 1,4 kg, eli 81,5 värähti viisari.

Mannisen Urasibol tuntuu tehoavan palautumiseen niin treeneissä kuin sen jälkeenkin ja kummallisen kovia pumppeja BetaPuren kanssa. Eli otan hiukan ennen ja loput jälkeen treenin. Kipukynnys on yleisesti ottaen se tekijä joka erottaa sunnuntaitreenarit ja kehittyjät toisistaan. Se onkin yksi tavoite joka treenissä lukuun ottamatta lepoviikkoa. Nyt näyttää siltä että olen löytänyt oman yhdistelmän millä se onnistuu ehkä liiankin helposti. Eli 30min. ennen treeniä Urasibolia ½ gramma, BetaPurea 5 grammaa ja Carnitine liquidia ruokalusikallinen ja kreatiinia 10 g . Energiataso on aivan uskomaton ja salilta ei halua pois ollenkaan. Pudotussarjoihinkin saanut uutta eloa. Palautusjuoman hakeminen on vielä vähän kesken, mutta nykyajan protskujahan juo vaikka huvikseen, on ne sen verta hyviä.

Innolla odottelen uutta viikkoa vaikka nyt onkin palauttava viikko eli bodaustyylistä pumppausta. Liekkö osaa kevyesti ottaa enää tätäkään viikkoa? Nälän tunnetta ketoosiin päästyä ei enää ole lainkaan eli syöminen on aika turhauttavaa mutta pakollista, kuin pöntöllä käyminen ilman akuankkaa. Toisaalta tonnikala ja salaatti maistuu pitkästä aikaa paremmalle kuin naudan sisäfilee tai pekonihöysteinen hirvenlihamuhennos(ilman pottua tietenkin) Eikä tarvi näköjään ainakaan vielä luopua juustostakaan. :) Jos painon tippuminen tökkää niin voin harkita jopa senkin pois jättämisestä. Eli herkuttelijoille sopiva dieetti!!!


Lue myös: Mikan matka penkkipunnerruksen SM-kisoihin

Ei kommentteja: